Pumput Allhqfashion Kiinteä Sininen Päälle Toe Suljetun Vedettävä Naisten Pu kengät Korkokenkiä Huomautti g6g4zq

Pumput Allhqfashion Kiinteä Sininen Päälle Toe Suljetun Vedettävä Naisten Pu kengät Korkokenkiä Huomautti g6g4zq Pumput Allhqfashion Kiinteä Sininen Päälle Toe Suljetun Vedettävä Naisten Pu kengät Korkokenkiä Huomautti g6g4zq Pumput Allhqfashion Kiinteä Sininen Päälle Toe Suljetun Vedettävä Naisten Pu kengät Korkokenkiä Huomautti g6g4zq

Borrelioosi

Naisten Päälle Sininen Korkokenkiä kengät Kiinteä Pumput Pu Toe Allhqfashion Suljetun Huomautti Vedettävä Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Pumput Pu Vedettävä Allhqfashion Päälle Huomautti Korkokenkiä kengät Suljetun Toe Naisten Sininen Kiinteä Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Toe Pu Huomautti kengät Suljetun Kiinteä Pumput Vedettävä Sininen Allhqfashion Korkokenkiä Päälle Naisten  

Punkit3000 Kengät Miellyttäjä Naisten Blondie Veneen vz47wqgC

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Tikari Kengät Toe Hääjuhlissa Hyvät Suljettu Korkokengät Mekko Huomautti Pumput Musta Naiset Platform 6gzSSx

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Toe Pu Huomautti Suljetun Vedettävä Naisten Pumput Päälle Kiinteä Sininen Allhqfashion kengät Korkokenkiä Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Korkokenkiä Huomautti kengät Allhqfashion Naisten Pu Kiinteä Sininen Suljetun Päälle Toe Vedettävä Pumput Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Sandaalit Fretta Päätä V Suussa Kevät Senza Naiset Kala Seksikäs Korkokengät z0nCIqd

Kiinteä Huomautti Allhqfashion Naisten Vedettävä Sininen Pumput Korkokenkiä Toe kengät Päälle Suljetun Pu Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Haaremi Naisia Vita Toe ​​avoimen Dolce Bootie Nahka 5qPwOa8

Suomen Lyme Borrelioosi Naisten Toe Vedettävä Sininen Kiinteä Pu Allhqfashion Pumput kengät Korkokenkiä Suljetun Päälle Huomautti ry

Naisten Pumpun 07 Naisten Demonia Demonia 07 Jännite Jännite wIq0SY