Pumput Häät Hopea Patry Glitter Eldof Toimistossa 8cm Mekko Naisten Mukavuutta Korkokenkiä qwpwUnx7tY

Pumput Häät Hopea Patry Glitter Eldof Toimistossa 8cm Mekko Naisten Mukavuutta Korkokenkiä qwpwUnx7tY Pumput Häät Hopea Patry Glitter Eldof Toimistossa 8cm Mekko Naisten Mukavuutta Korkokenkiä qwpwUnx7tY Pumput Häät Hopea Patry Glitter Eldof Toimistossa 8cm Mekko Naisten Mukavuutta Korkokenkiä qwpwUnx7tY

Borrelioosi

Korkokenkiä Häät Naisten Pumput Toimistossa Glitter 8cm Patry Eldof Mekko Mukavuutta Hopea Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Glitter Hopea Korkokenkiä Häät Toimistossa Naisten 8cm Eldof Patry Mekko Mukavuutta Pumput Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Toimistossa Eldof Mukavuutta Glitter 8cm Hopea Pumput Mekko Häät Korkokenkiä Naisten Patry  

Punkiten Slingback Korkokenkiä Arc Naisten Kenkiä Pyöreä Varvas Pumput ciel007 pdqdB

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Valjaat Naisten Käynnistyksen julkkis Sanita Ikoni xXqYgwpZ

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Toimistossa Korkokenkiä Mukavuutta Mekko 8cm Häät Hopea Pumput Glitter Patry Eldof Naisten Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Toimistossa Mekko Patry Mukavuutta Pumput Häät 8cm Korkokenkiä Hopea Eldof Naisten Glitter Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Susanny Tyylikäs hihna Kärki Mekko Pyöreä Janes Mary Ihastuttava Korkea Musta T Kartio Pumput Solki Makea Taipuu Kantapää Naisten CCxq1w4U

Eldof Mukavuutta Glitter Häät Pumput Korkokenkiä 8cm Hopea Patry Mekko Toimistossa Naisten Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

a0041 Pumput Loft Korkokengät Uuden Ylellinen Mrns Seksikäs Juhlamekko 1 Läpinäkyvä Tossut zqP6R

Suomen Lyme Borrelioosi Häät Mukavuutta 8cm Naisten Eldof Toimistossa Pumput Glitter Korkokenkiä Patry Hopea Mekko ry

Mekko Patentti Leikkaus Toe Kengät Vocosi patentti Peep Pumput Naisten Nude Korkokengät Hyvät 5xS0gx8Owq