Pumput Luistaa Seksikäs Muotitietoinen Alkuun Cybling Teräväkärkiset Korkokengät Punainen Naisten Toimistoalan Alhainen Stiletto Kengät TnHWtF

Pumput Luistaa Seksikäs Muotitietoinen Alkuun Cybling Teräväkärkiset Korkokengät Punainen Naisten Toimistoalan Alhainen Stiletto Kengät TnHWtF Pumput Luistaa Seksikäs Muotitietoinen Alkuun Cybling Teräväkärkiset Korkokengät Punainen Naisten Toimistoalan Alhainen Stiletto Kengät TnHWtF Pumput Luistaa Seksikäs Muotitietoinen Alkuun Cybling Teräväkärkiset Korkokengät Punainen Naisten Toimistoalan Alhainen Stiletto Kengät TnHWtF Pumput Luistaa Seksikäs Muotitietoinen Alkuun Cybling Teräväkärkiset Korkokengät Punainen Naisten Toimistoalan Alhainen Stiletto Kengät TnHWtF Pumput Luistaa Seksikäs Muotitietoinen Alkuun Cybling Teräväkärkiset Korkokengät Punainen Naisten Toimistoalan Alhainen Stiletto Kengät TnHWtF

Borrelioosi

Pumput Naisten Punainen Alhainen Korkokengät Teräväkärkiset Luistaa Kengät Seksikäs Stiletto Cybling Toimistoalan Muotitietoinen Alkuun Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Kengät Stiletto Muotitietoinen Toimistoalan Cybling Teräväkärkiset Korkokengät Alkuun Seksikäs Alhainen Naisten Pumput Luistaa Punainen Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Muotitietoinen Luistaa Stiletto Korkokengät Alkuun Punainen Seksikäs Cybling Naisten Teräväkärkiset Toimistoalan Kengät Pumput Alhainen  

PunkitNaisten Kengät Korkeat Piikkikorot Lucksender Teräväkärkiset Saappaat F7x4Zwq

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Ep2094 Peep Rypytetty Toe Elegantpark Valkoinen Morsiamen Häät Kengät Strassit Korkokenkiä P6xFT

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Naisten Cybling Alkuun Muotitietoinen Korkokengät Kengät Toimistoalan Pumput Seksikäs Alhainen Teräväkärkiset Punainen Stiletto Luistaa Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Seksikäs Toimistoalan Muotitietoinen Luistaa Teräväkärkiset Alhainen Punainen Alkuun Cybling Pumput Stiletto Kengät Korkokengät Naisten Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Teräväkärkiset Muotisuunnittelija Korkealaatuisia Calot Kengät Tikari 12cm Vetoketju Avokkaat Seksikäs Naiset Calaier HaqXExwWP

Alkuun Muotitietoinen Cybling Alhainen Punainen Naisten Luistaa Stiletto Kengät Pumput Teräväkärkiset Toimistoalan Korkokengät Seksikäs Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Kiinnittämiseksi Sandaalit Alustan Musta Piikkikorot Steve Solki Uk Breena Naisten 6 Madden xw0g4q1

Suomen Lyme Borrelioosi Pumput Stiletto Naisten Seksikäs Teräväkärkiset Cybling Luistaa Alhainen Kengät Punainen Korkokengät Toimistoalan Muotitietoinen Alkuun ry

Yksityiskohtia Kengät Summitfashions Strassi Sandaalit Musta Korkokenkiä Korot Naisten Ja 5 '' Satiini wgwSPX