Pumput Luistaa Seksikäs Muotitietoinen Alkuun Cybling Teräväkärkiset Korkokengät Punainen Naisten Toimistoalan Alhainen Stiletto Kengät TnHWtF

Pumput Luistaa Seksikäs Muotitietoinen Alkuun Cybling Teräväkärkiset Korkokengät Punainen Naisten Toimistoalan Alhainen Stiletto Kengät TnHWtF Pumput Luistaa Seksikäs Muotitietoinen Alkuun Cybling Teräväkärkiset Korkokengät Punainen Naisten Toimistoalan Alhainen Stiletto Kengät TnHWtF Pumput Luistaa Seksikäs Muotitietoinen Alkuun Cybling Teräväkärkiset Korkokengät Punainen Naisten Toimistoalan Alhainen Stiletto Kengät TnHWtF Pumput Luistaa Seksikäs Muotitietoinen Alkuun Cybling Teräväkärkiset Korkokengät Punainen Naisten Toimistoalan Alhainen Stiletto Kengät TnHWtF Pumput Luistaa Seksikäs Muotitietoinen Alkuun Cybling Teräväkärkiset Korkokengät Punainen Naisten Toimistoalan Alhainen Stiletto Kengät TnHWtF

Borrelioosi

Pumput Muotitietoinen Toimistoalan Teräväkärkiset Luistaa Alkuun Alhainen Cybling Kengät Punainen Naisten Korkokengät Seksikäs Stiletto Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Stiletto Naisten Alhainen Teräväkärkiset Korkokengät Seksikäs Luistaa Muotitietoinen Kengät Alkuun Punainen Toimistoalan Cybling Pumput Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Teräväkärkiset Naisten Pumput Luistaa Toimistoalan Muotitietoinen Cybling Punainen Alhainen Stiletto Alkuun Korkokengät Seksikäs Kengät  

PunkitMiellyttäjä Hemmotella Naisten Pu B 2024 rRrUznq

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Abou Simpson Jessica Pumppu Pukeutuminen Naisten 71wnq0OI

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Kengät Naisten Alhainen Luistaa Toimistoalan Muotitietoinen Stiletto Pumput Teräväkärkiset Cybling Punainen Korkokengät Seksikäs Alkuun Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Punainen Alkuun Seksikäs Teräväkärkiset Luistaa Stiletto Korkokengät Cybling Kengät Toimistoalan Naisten Muotitietoinen Pumput Alhainen Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Kristalli Kengät 4 Pumput Metalli Korkokenkiä Ohut Naiset Solki Vaaleanpunainen Nilkkalenkki Teräväkärkiset Chopstick Kantapäät AwRtqIx

Alkuun Teräväkärkiset Punainen Toimistoalan Kengät Stiletto Luistaa Cybling Alhainen Muotitietoinen Naisten Korkokengät Pumput Seksikäs Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Kengät Puolivälissä 39 Matala Meiren Khaki Korkokengät Naisten Huomautti Sorkkataudin x7anC1qw

Suomen Lyme Borrelioosi Alhainen Punainen Alkuun Muotitietoinen Stiletto Korkokengät Seksikäs Pumput Kengät Naisten Luistaa Toimistoalan Teräväkärkiset Cybling ry

Kukkakoristelu Kadanting on Häät Strassi Slip Peachblow Osapuolen Kristallin Naisten Seksikäs Pumput Korkokengät Teräväkärkiset Kengät rXvxC7wrq