Pumput Naispuolinen 6 Seksikäs Pukeutuminen Korkokenkiä Lady Tuotemerkin Muoti Koko Jalkineet Punainen 34 47 Daniig Naiset Naisten q8B4v4

Pumput Naispuolinen 6 Seksikäs Pukeutuminen Korkokenkiä Lady Tuotemerkin Muoti Koko Jalkineet Punainen 34 47 Daniig Naiset Naisten q8B4v4 Pumput Naispuolinen 6 Seksikäs Pukeutuminen Korkokenkiä Lady Tuotemerkin Muoti Koko Jalkineet Punainen 34 47 Daniig Naiset Naisten q8B4v4 Pumput Naispuolinen 6 Seksikäs Pukeutuminen Korkokenkiä Lady Tuotemerkin Muoti Koko Jalkineet Punainen 34 47 Daniig Naiset Naisten q8B4v4 Pumput Naispuolinen 6 Seksikäs Pukeutuminen Korkokenkiä Lady Tuotemerkin Muoti Koko Jalkineet Punainen 34 47 Daniig Naiset Naisten q8B4v4

Borrelioosi

Naispuolinen Pukeutuminen Daniig 34 Korkokenkiä Jalkineet 47 Pumput 6 Punainen Seksikäs Tuotemerkin Muoti Naiset Koko Naisten Lady Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Seksikäs Naiset Daniig Korkokenkiä Pukeutuminen Naisten 34 Naispuolinen 47 Pumput Punainen 6 Muoti Koko Tuotemerkin Jalkineet Lady Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Pumput Tuotemerkin Jalkineet 6 Korkokenkiä Punainen Naispuolinen Seksikäs Naisten Koko Lady 34 Naiset Pukeutuminen Daniig 47 Muoti  

PunkitKengät Toimiston Teräväkärkiset Koko Korkokengät Korkokenkiä Juhla Muodissa Pumput Qianzulian Iso Naisten Vihreä Matala wBn1wptq

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Kengät Korkokengät 39 Yu Laatu Hieno Lh Seksikäs Niitti Juhla Naisten Sandaalit Kengät Yökerho Kärjestä Sqwp1zw

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Naispuolinen Lady 6 Tuotemerkin Naiset Koko Daniig Pukeutuminen 34 Seksikäs Jalkineet Korkokenkiä Pumput 47 Muoti Punainen Naisten Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

47 Pukeutuminen Seksikäs Muoti Naiset Jalkineet Naispuolinen Koko Korkokenkiä 34 Daniig Punainen Tuotemerkin Lady 6 Pumput Naisten Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

3cm Kengät Pituus 22 Yksivärinen Ja Kengät hopea 8 Mukavat Euroopassa Jalka 8inch Satiini Tikari Teräväkärkiset Korkokengät Asakuchi Jokeri Amerikassa Za6dqICIx

Lady Seksikäs Pumput Punainen Naiset Koko Pukeutuminen 34 Jalkineet Muoti Korkokenkiä Tuotemerkin 6 47 Daniig Naispuolinen Naisten Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

paljetteja kengät Musta Pull Weipoot Solid Huomautti Naisten toe Pumput Korkokenkiä 6wvxqRInS1

Suomen Lyme Borrelioosi Pukeutuminen Jalkineet Naiset Korkokenkiä Seksikäs Daniig Naispuolinen Koko Punainen Pumput 6 34 47 Tuotemerkin Lady Naisten Muoti ry

Korkokenkiä kengät Pumput Amoonyfashion Solki Pyöreä Pu Toe Pinkki Kiinteä Naisten Suljettu PWfnq60