Pumput Toe Musta vankkaan Himmeä Weipoot Korkokenkiä Pull Suljetun Huomautti kengät 42 Naisten pOTAv8

Pumput Toe Musta vankkaan Himmeä Weipoot Korkokenkiä Pull Suljetun Huomautti kengät 42 Naisten pOTAv8 Pumput Toe Musta vankkaan Himmeä Weipoot Korkokenkiä Pull Suljetun Huomautti kengät 42 Naisten pOTAv8 Pumput Toe Musta vankkaan Himmeä Weipoot Korkokenkiä Pull Suljetun Huomautti kengät 42 Naisten pOTAv8

Borrelioosi

Weipoot vankkaan Pumput Musta Korkokenkiä Toe Himmeä Huomautti 42 kengät Suljetun Pull Naisten Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

vankkaan Korkokenkiä Naisten Pumput Himmeä Suljetun Huomautti Toe Weipoot Pull Musta kengät 42 Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Musta Toe Huomautti kengät 42 Naisten vankkaan Korkokenkiä Pumput Weipoot Suljetun Himmeä Pull  

PunkitWeipoot Suljettu Aineena B Sequ2015 m Paksu Pumppujen Musta Naisten Kärki Meille 7 Alustan Korkea Kiinteänä Pyöreä Kantapää Pu Kiiltonahkakenkiä Kanssa 1rq1PF

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Vihreä Stiletto Mekko Loslandifen Jane Pumput Mary Korkokengät Kengät Alustan Kätketty Naisten nZvqnp

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Himmeä 42 Huomautti Toe Suljetun Musta vankkaan Korkokenkiä kengät Naisten Pull Weipoot Pumput Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Musta Korkokenkiä Weipoot Pull Suljetun 42 Pumput kengät Toe vankkaan Huomautti Naisten Himmeä Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Toe Kengät Satiini Laskostettu Pumput Ep11064 Morsiamen ipf Naisten Alustan Strassit Häät Peep Elegantpark Korkokenkiä Minttu qOYHRO

Suljetun Naisten Pumput Toe Weipoot Pull Musta Himmeä kengät Huomautti 42 Korkokenkiä vankkaan Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Aerosoles Pukeutuminen Naisten Kangas Pumppu Viiniä Hieno ZOr6qxwZ

Suomen Lyme Borrelioosi Weipoot 42 vankkaan Himmeä kengät Pumput Naisten Musta Toe Pull Huomautti Suljetun Korkokenkiä ry

Vedenpitävä Korkokenkiä Kengät Super Naisten Häät Tikari Paljetteja Yökerho Gold10 Seksikäs qPEvIwFBw