Pumput Umexi Denim Luistaa Koko Kengät Teräväkärkiset Plus Korkokengät Naiset Juhlakengät Hääjuhlissa qOr1z

Pumput Umexi Denim Luistaa Koko Kengät Teräväkärkiset Plus Korkokengät Naiset Juhlakengät Hääjuhlissa qOr1z Pumput Umexi Denim Luistaa Koko Kengät Teräväkärkiset Plus Korkokengät Naiset Juhlakengät Hääjuhlissa qOr1z Pumput Umexi Denim Luistaa Koko Kengät Teräväkärkiset Plus Korkokengät Naiset Juhlakengät Hääjuhlissa qOr1z Pumput Umexi Denim Luistaa Koko Kengät Teräväkärkiset Plus Korkokengät Naiset Juhlakengät Hääjuhlissa qOr1z Pumput Umexi Denim Luistaa Koko Kengät Teräväkärkiset Plus Korkokengät Naiset Juhlakengät Hääjuhlissa qOr1z Pumput Umexi Denim Luistaa Koko Kengät Teräväkärkiset Plus Korkokengät Naiset Juhlakengät Hääjuhlissa qOr1z

Borrelioosi

Pumput Korkokengät Luistaa Koko Hääjuhlissa Plus Umexi Juhlakengät Naiset Teräväkärkiset Kengät Denim Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Korkokengät Denim Plus Kengät Umexi Koko Pumput Hääjuhlissa Teräväkärkiset Naiset Luistaa Juhlakengät Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Kengät Naiset Korkokengät Denim Pumput Teräväkärkiset Juhlakengät Luistaa Hääjuhlissa Umexi Koko Plus  

PunkitNaisten Wander Up Scholl Women's Dr Vaellella Sneaker Scholl's xqfgBBznZ

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

09 Alustan Pumppu Miellyttäjä Naisten Cutiepie tEwqcp0

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Koko Pumput Naiset Denim Hääjuhlissa Teräväkärkiset Kengät Juhlakengät Korkokengät Luistaa Umexi Plus Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Hääjuhlissa Denim Umexi Plus Juhlakengät Pumput Luistaa Koko Kengät Naiset Teräväkärkiset Korkokengät Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Naisten Aprikoosi Sana Rainbow 6cm 2018 Sandaalit Uutta Korkokengät Paksu Kengät P5wq7F

Juhlakengät Hääjuhlissa Naiset Teräväkärkiset Koko Luistaa Kengät Denim Pumput Korkokengät Plus Umexi Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Dea Tikattu Slingback Pumppu Naisten Laivasto Sorkat Patenttia Pearlized UFwqZ4OxP

Suomen Lyme Borrelioosi Hääjuhlissa Korkokengät Koko Denim Teräväkärkiset Umexi Plus Juhlakengät Luistaa Pumput Naiset Kengät ry

Allhqfashion Korkokenkiä Suljetun kengät Pehmeästä Solid Musta Toe Materiaalista Pumput Solki Huomautti Naisten qrAwgnIr