Seksikäs Juhlakengät Teräväkärkiset Korkokenkiä Naisten Hopea Stiletto Paljetit Kengät Suljettu Velardeeee Pumput UfwEzE

Seksikäs Juhlakengät Teräväkärkiset Korkokenkiä Naisten Hopea Stiletto Paljetit Kengät Suljettu Velardeeee Pumput UfwEzE Seksikäs Juhlakengät Teräväkärkiset Korkokenkiä Naisten Hopea Stiletto Paljetit Kengät Suljettu Velardeeee Pumput UfwEzE Seksikäs Juhlakengät Teräväkärkiset Korkokenkiä Naisten Hopea Stiletto Paljetit Kengät Suljettu Velardeeee Pumput UfwEzE Seksikäs Juhlakengät Teräväkärkiset Korkokenkiä Naisten Hopea Stiletto Paljetit Kengät Suljettu Velardeeee Pumput UfwEzE

Borrelioosi

Kengät Seksikäs Pumput Naisten Velardeeee Stiletto Paljetit Hopea Suljettu Juhlakengät Teräväkärkiset Korkokenkiä Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Velardeeee Pumput Paljetit Teräväkärkiset Korkokenkiä Stiletto Kengät Hopea Juhlakengät Naisten Seksikäs Suljettu Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Suljettu Seksikäs Velardeeee Teräväkärkiset Hopea Stiletto Pumput Paljetit Juhlakengät Kengät Naisten Korkokenkiä  

PunkitPumput Crystal Kengät Loslandifen Naisten Kimallus Morsiamen Peittämillä Pyöreä Nilkkalenkki Häät Hopea Varvas Korkokenkiä xwI0Oq6nI

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Hääjuhlissa Ilta Kengät Uusi Musta 2018 Keväällä Valkoinen amp; Korkokengät Naisten A8YHqZwx

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Naisten Juhlakengät Velardeeee Stiletto Kengät Paljetit Suljettu Seksikäs Pumput Hopea Teräväkärkiset Korkokenkiä Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Teräväkärkiset Hopea Juhlakengät Paljetit Seksikäs Naisten Stiletto Velardeeee Suljettu Korkokenkiä Kengät Pumput Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Muoti Kengät Beige Kallistuneena Korkokengät Willie Mustat Pumput Vaaleanpunainen Marlow Naisten 1EZZTx

Stiletto Juhlakengät Kengät Korkokenkiä Pumput Paljetit Teräväkärkiset Hopea Velardeeee Naisten Seksikäs Suljettu Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Kiinteä Korkokengät Musta Kengät Teräväkärkiset Nilkka Nahka hihna Pumput ihmisen Vocosi T Kiiltonahkaa Iltapuku Soljen IgPx0qw

Suomen Lyme Borrelioosi Stiletto Teräväkärkiset Juhlakengät Naisten Seksikäs Hopea Paljetit Pumput Kengät Velardeeee Suljettu Korkokenkiä ry

Toe Suljetun Naisten Pumput vankkaan Pu Weenfashion Pull kengät Huomautti Pinkki Korkokenkiä aI6Fnxqp