Seksikäs Juhlakengät Teräväkärkiset Korkokenkiä Naisten Hopea Stiletto Paljetit Kengät Suljettu Velardeeee Pumput UfwEzE

Seksikäs Juhlakengät Teräväkärkiset Korkokenkiä Naisten Hopea Stiletto Paljetit Kengät Suljettu Velardeeee Pumput UfwEzE Seksikäs Juhlakengät Teräväkärkiset Korkokenkiä Naisten Hopea Stiletto Paljetit Kengät Suljettu Velardeeee Pumput UfwEzE Seksikäs Juhlakengät Teräväkärkiset Korkokenkiä Naisten Hopea Stiletto Paljetit Kengät Suljettu Velardeeee Pumput UfwEzE Seksikäs Juhlakengät Teräväkärkiset Korkokenkiä Naisten Hopea Stiletto Paljetit Kengät Suljettu Velardeeee Pumput UfwEzE

Borrelioosi

Velardeeee Juhlakengät Hopea Suljettu Stiletto Paljetit Seksikäs Naisten Teräväkärkiset Korkokenkiä Kengät Pumput Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Korkokenkiä Seksikäs Pumput Naisten Stiletto Teräväkärkiset Juhlakengät Velardeeee Kengät Suljettu Paljetit Hopea Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Paljetit Kengät Velardeeee Korkokenkiä Seksikäs Hopea Juhlakengät Suljettu Naisten Pumput Teräväkärkiset Stiletto  

PunkitXtreme Musta 3 801 Korkokengät Kirkas Naisten Miellyttäjä 8cRP6FqwB

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Musta Microsuede Pehmeä Pumppu Naisten Tukossa Rockport Sharna Mekko 16fxRS

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Juhlakengät Korkokenkiä Naisten Velardeeee Paljetit Teräväkärkiset Seksikäs Suljettu Pumput Stiletto Kengät Hopea Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Naisten Stiletto Teräväkärkiset Suljettu Paljetit Pumput Velardeeee Juhlakengät Kengät Seksikäs Korkokenkiä Hopea Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Solki Pumput Pu Korkokengät Vankka Suljetun Kierros Toe Naisten Amoonyfashion Pinkki Kengät 8qU6w0U

Hopea Stiletto Paljetit Naisten Pumput Kengät Seksikäs Velardeeee Teräväkärkiset Juhlakengät Korkokenkiä Suljettu Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Aooar Korkokenkiä Naisten Kengät Kiinteä Pumput Patenttia Osapuoli Violetti RRrwq7ay

Suomen Lyme Borrelioosi Naisten Hopea Teräväkärkiset Seksikäs Stiletto Suljettu Korkokenkiä Juhlakengät Paljetit Kengät Pumput Velardeeee ry

Toe Kengät Caitlin Seksikäs Neuvottelukierroksella Korkokengät Korkokenkiä Leopardi Pannulla B0tt0m Mekko Luistaa Perus Naisten Punainen Pumput qgrrUEtWzY