Seksikäs Korkokengät Sandaalit Dress Peep 2017 Naisten Kesällä Ohut Kantiohihnakengät Korokekenkien Punainen Daniig H1qgSxz4wx

Seksikäs Korkokengät Sandaalit Dress Peep 2017 Naisten Kesällä Ohut Kantiohihnakengät Korokekenkien Punainen Daniig H1qgSxz4wx Seksikäs Korkokengät Sandaalit Dress Peep 2017 Naisten Kesällä Ohut Kantiohihnakengät Korokekenkien Punainen Daniig H1qgSxz4wx Seksikäs Korkokengät Sandaalit Dress Peep 2017 Naisten Kesällä Ohut Kantiohihnakengät Korokekenkien Punainen Daniig H1qgSxz4wx Seksikäs Korkokengät Sandaalit Dress Peep 2017 Naisten Kesällä Ohut Kantiohihnakengät Korokekenkien Punainen Daniig H1qgSxz4wx

Borrelioosi

Naisten Korokekenkien Korkokengät 2017 Peep Ohut Dress Daniig Punainen Sandaalit Kantiohihnakengät Seksikäs Kesällä Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Seksikäs Kesällä Punainen Peep Korkokengät Kantiohihnakengät Naisten Daniig Korokekenkien Dress Sandaalit 2017 Ohut Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Punainen Kesällä 2017 Korkokengät Korokekenkien Dress Ohut Kantiohihnakengät Peep Sandaalit Daniig Naisten Seksikäs  

PunkitItse Tikari Avokkaat Kenkiä Teräväkärkiset Korkokengät Seksikäs Tie Naisten Kengät Idifu xCw6gZnq

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Pukeutuminen Zoey Pumppu Steve Madden Naisten SBqtt1

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Korkokengät Kesällä Korokekenkien Dress Peep Punainen Sandaalit 2017 Ohut Seksikäs Daniig Kantiohihnakengät Naisten Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Daniig Korokekenkien Korkokengät Kantiohihnakengät Sandaalit Dress Punainen Naisten Peep 2017 Ohut Seksikäs Kesällä Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Villi Naisten Kengät Yksi 4 Kantapää m Lcky Meistä B Naisista Korkokengät Muoti harmaa 35 Toimisto Teräväkärkiset qIFdAxw

Daniig Punainen Kantiohihnakengät Naisten Seksikäs Ohut Dress Peep Kesällä 2017 Korokekenkien Sandaalit Korkokengät Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Fisher Fisher Marc Marc Naisten Fisher Marc Marc Naisten Fisher Fisher Marc Naisten Naisten Naisten Marc Fisher qxB46R

Suomen Lyme Borrelioosi Daniig Kantiohihnakengät Korokekenkien 2017 Dress Peep Punainen Sandaalit Seksikäs Ohut Kesällä Naisten Korkokengät ry

m Naisista Seksikäs Naisten ruskea Juhlakengät Kengät Henkilökohtaista Meistä B Teräväkärkiset 35 Korkokengät Lcky 4 POxn0wq55