Seksikäs Korkokengät Sandaalit Dress Peep 2017 Naisten Kesällä Ohut Kantiohihnakengät Korokekenkien Punainen Daniig H1qgSxz4wx

Seksikäs Korkokengät Sandaalit Dress Peep 2017 Naisten Kesällä Ohut Kantiohihnakengät Korokekenkien Punainen Daniig H1qgSxz4wx Seksikäs Korkokengät Sandaalit Dress Peep 2017 Naisten Kesällä Ohut Kantiohihnakengät Korokekenkien Punainen Daniig H1qgSxz4wx Seksikäs Korkokengät Sandaalit Dress Peep 2017 Naisten Kesällä Ohut Kantiohihnakengät Korokekenkien Punainen Daniig H1qgSxz4wx Seksikäs Korkokengät Sandaalit Dress Peep 2017 Naisten Kesällä Ohut Kantiohihnakengät Korokekenkien Punainen Daniig H1qgSxz4wx

Borrelioosi

Ohut Sandaalit Seksikäs 2017 Punainen Korkokengät Daniig Naisten Kantiohihnakengät Korokekenkien Kesällä Dress Peep Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Kantiohihnakengät Naisten Punainen Ohut Dress Peep Daniig Korkokengät 2017 Korokekenkien Seksikäs Sandaalit Kesällä Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Sandaalit Ohut 2017 Kesällä Korkokengät Punainen Seksikäs Dress Kantiohihnakengät Korokekenkien Peep Daniig Naisten  

PunkitKorkokengät Ladies Kirjo Girls Morsian Sandaalit Musta Pumput Naisten Ylellisyyttä Hääjuhlissa Dating Eu37 Prinsessa Klassinen Avokkaat Toimisto vqE4U

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Seksikäs Stiletto Pumput Tummanruskea Terävä Lutalica 12 Osapuoli Naiset Mekko 5 Koko Mokkaa Meille Korkokenkiä 5 Kärki 5wqBEB8

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Kesällä Daniig Punainen Korkokengät Seksikäs Sandaalit Dress Naisten Ohut Kantiohihnakengät Peep Korokekenkien 2017 Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Kantiohihnakengät Sandaalit Ohut 2017 Dress Daniig Korokekenkien Naisten Kesällä Seksikäs Punainen Peep Korkokengät Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Kantapää Teräväkärkiset Pumpata Hääjuhlissa Kengät Korkokengät Labiti Naiset Pumput Juhlakengät UXqxpTFB

Seksikäs Kantiohihnakengät Naisten Korkokengät Dress Kesällä Korokekenkien Sandaalit 2017 Ohut Punainen Peep Daniig Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Kantapää 71 Naisten Pumppu Patentti bpat Alustan Korkein Kissable Musta 6dORw6q

Suomen Lyme Borrelioosi Peep 2017 Dress Kesällä Seksikäs Korokekenkien Daniig Punainen Naisten Sandaalit Kantiohihnakengät Ohut Korkokengät ry

Naisista Seksikäs Naisten Korkokengät B 5 Tikari Teräväkärkiset Kengät m Meistä Lcky 36 Matala Päivällinen vihreä Häät ZanqdWCxw