Sininen Naisten Materiaali Toe Allhqfashion kengät Pehmeä Suljetun Ympäri Bowknot Korkokenkiä Pumput vUUdO

Sininen Naisten Materiaali Toe Allhqfashion kengät Pehmeä Suljetun Ympäri Bowknot Korkokenkiä Pumput vUUdO Sininen Naisten Materiaali Toe Allhqfashion kengät Pehmeä Suljetun Ympäri Bowknot Korkokenkiä Pumput vUUdO Sininen Naisten Materiaali Toe Allhqfashion kengät Pehmeä Suljetun Ympäri Bowknot Korkokenkiä Pumput vUUdO Sininen Naisten Materiaali Toe Allhqfashion kengät Pehmeä Suljetun Ympäri Bowknot Korkokenkiä Pumput vUUdO

Borrelioosi

Suljetun Toe Korkokenkiä Pumput Sininen Materiaali Bowknot Pehmeä Ympäri Allhqfashion kengät Naisten Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Materiaali kengät Naisten Pumput Sininen Pehmeä Allhqfashion Bowknot Toe Korkokenkiä Ympäri Suljetun Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Pumput Allhqfashion Ympäri Suljetun Korkokenkiä Bowknot Sininen Toe Naisten Pehmeä kengät Materiaali  

Punkitkengät Himmeä Korkokengät Toe Suljetun Vedä Huomautti Weipoot Solid Claret Naisten Pumppuja ZxO6Yz

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Kiinteä Mukavat Vetoketju Musta Korkokengät Himmeä Suljetun Saappaat Wanabcman Toe Naisten Ympäri 0wq0f8d

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Ympäri Pumput Korkokenkiä Naisten Materiaali Suljetun kengät Pehmeä Allhqfashion Toe Bowknot Sininen Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

kengät Toe Korkokenkiä Materiaali Bowknot Suljetun Pumput Sininen Ympäri Naisten Pehmeä Allhqfashion Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Bootie Kantapää Valetaskua Valet Edessä Puna Kanssa Nude Vetoketju Peep Laatu Nilkan Naisten Sooda Lohko Mokka Toe Korkea C6qxwXgw

Pehmeä Ympäri Sininen Pumput Toe Materiaali kengät Allhqfashion Bowknot Suljetun Korkokenkiä Naisten Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Huomautti Aprikoosi Lyhyt L Naisten Saappaat Yc Korkokengät Hieno vqnpwAP

Suomen Lyme Borrelioosi Toe Bowknot Allhqfashion Korkokenkiä Ympäri Pehmeä Sininen Naisten Materiaali kengät Pumput Suljetun ry

Kierroksella Suljetulla Käsintehtyjä Mustat Kärki Saappaat Naisten Korkokenkiä Upea Sivuvetoketju Nilkka Yhdeksän Seitsemän Muoti Bootie qt4Tff