Solid Weenfashion Kierroksella kengät Toe Pumppuja Korkokengät Kiiltonahka Suljettu Naisten Musta Solki rZwqF0r

Solid Weenfashion Kierroksella kengät Toe Pumppuja Korkokengät Kiiltonahka Suljettu Naisten Musta Solki rZwqF0r Solid Weenfashion Kierroksella kengät Toe Pumppuja Korkokengät Kiiltonahka Suljettu Naisten Musta Solki rZwqF0r Solid Weenfashion Kierroksella kengät Toe Pumppuja Korkokengät Kiiltonahka Suljettu Naisten Musta Solki rZwqF0r

Borrelioosi

Musta kengät Korkokengät Naisten Solid Kiiltonahka Toe Solki Suljettu Kierroksella Weenfashion Pumppuja Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Solid Weenfashion Kiiltonahka Musta Solki Pumppuja kengät Suljettu Korkokengät Naisten Kierroksella Toe Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Naisten Suljettu Musta Korkokengät kengät Solid Pumppuja Solki Toe Kiiltonahka Weenfashion Kierroksella  

PunkitGootti Mary Mary Gootti Kengät Jane Gootti Kengät Jane d5qw4nXf

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

eu 5cm 5 Musta Työ Puolue Seksikäs Muoti 38 Uk Häät Naisten Kengät Musta Nainen Yökerho Avokkaat 5 Korkokengät 8 wSqOpxn6

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Weenfashion Kiiltonahka Suljettu Naisten Solki Solid Pumppuja Musta Korkokengät Kierroksella kengät Toe Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Naisten Kiiltonahka Solki kengät Suljettu Kierroksella Weenfashion Musta Toe Solid Korkokengät Pumppuja Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Aitoa Nahkaa Teräväkärkiset Kengät Korkokenkiä Seitsemän Nilkan Stiletto Tyylikäs Käsintehtyjä Muotitietoinen Naisten Saapikkaat Keltainen Yhdeksän HE5qRw1

Naisten Kierroksella Toe Pumppuja Weenfashion kengät Solid Musta Kiiltonahka Solki Korkokengät Suljettu Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Raiberm Ketjut Keväällä Naispuolinen Peep Gladiaattori Toe Naiset Valkoinen Paljetein Baiscar Kengät Korkokengät Pumput dqRdvFX

Suomen Lyme Borrelioosi Suljettu Solki Korkokengät Solid Naisten Kiiltonahka Pumppuja kengät Toe Kierroksella Musta Weenfashion ry

väri Wenjun Terävällä 5cm Mekko 7 Koko Häät 7 Hopea Hienosti 5cm Morsiamen 34 Crystal Paljetteja Yhden Kengät Korkokengät Juhla wwRn7x