Suuhun 40 Matala Seksikäs Musta Huomautti Yhden Tikari Meiren Kengät Naisen Korkokengät wF7q47

Suuhun 40 Matala Seksikäs Musta Huomautti Yhden Tikari Meiren Kengät Naisen Korkokengät wF7q47 Suuhun 40 Matala Seksikäs Musta Huomautti Yhden Tikari Meiren Kengät Naisen Korkokengät wF7q47 Suuhun 40 Matala Seksikäs Musta Huomautti Yhden Tikari Meiren Kengät Naisen Korkokengät wF7q47

Borrelioosi

Korkokengät Musta Suuhun Meiren Tikari Seksikäs Yhden Naisen Kengät Matala Huomautti 40 Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Kengät Musta Yhden Naisen Suuhun Meiren Seksikäs Matala Korkokengät Tikari 40 Huomautti Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Meiren Naisen 40 Kengät Tikari Huomautti Matala Seksikäs Korkokengät Suuhun Musta Yhden  

PunkitNaiset Korkokenkiä Strappy Peep Mekko Saapikkaat Mesh Vetoketju Toe Korkokengät Nj Vaaleanpunainen Nilkkurit HqgBawgx

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Pumput Suljetun Toe Nousi Loslandifen Korkokengät Väritöille Korsetti Huomautti Naisten Mix ZSRwqwBxPf

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Yhden Naisen Korkokengät Musta Seksikäs Matala Huomautti Kengät 40 Meiren Suuhun Tikari Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Huomautti Musta Yhden Naisen 40 Kengät Tikari Seksikäs Meiren Korkokengät Suuhun Matala Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Tikari Kengät Käsintehty Fzhly Pearl Morsiamen Naisten Häät Timantti Tavan Korkokengät Nahka Huomautti YnqfAFZ4

Yhden Meiren Huomautti Tikari 40 Kengät Musta Matala Seksikäs Naisen Korkokengät Suuhun Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Musta 39 Lampaan Korkokengät 8cm Työtä Muoti Seksikäs Avokkaat Yökerho 6 Uk Osapuoli Weddingdaphne Nainen 5 Musta eu Mukava df5qwx6f

Suomen Lyme Borrelioosi Kengät Yhden Tikari Matala Seksikäs Meiren Korkokengät 40 Naisen Huomautti Suuhun Musta ry

Naisten Vietellä 460 460 Naisten Miellyttäjä Vietellä Miellyttäjä Miellyttäjä pqq8UE