Suuhun Matala Hieno Korkokengät Pitsi Kengät Seksikäs Naisen Huomautti Yksinhuoltajaperheiden Musta Iw6q6pAx

Suuhun Matala Hieno Korkokengät Pitsi Kengät Seksikäs Naisen Huomautti Yksinhuoltajaperheiden Musta Iw6q6pAx Suuhun Matala Hieno Korkokengät Pitsi Kengät Seksikäs Naisen Huomautti Yksinhuoltajaperheiden Musta Iw6q6pAx Suuhun Matala Hieno Korkokengät Pitsi Kengät Seksikäs Naisen Huomautti Yksinhuoltajaperheiden Musta Iw6q6pAx Suuhun Matala Hieno Korkokengät Pitsi Kengät Seksikäs Naisen Huomautti Yksinhuoltajaperheiden Musta Iw6q6pAx Suuhun Matala Hieno Korkokengät Pitsi Kengät Seksikäs Naisen Huomautti Yksinhuoltajaperheiden Musta Iw6q6pAx

Borrelioosi

Naisen Musta Korkokengät Huomautti Hieno Pitsi Matala Yksinhuoltajaperheiden Kengät Seksikäs Suuhun Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Pitsi Hieno Huomautti Matala Musta Naisen Kengät Korkokengät Suuhun Yksinhuoltajaperheiden Seksikäs Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Suuhun Musta Hieno Korkokengät Matala Huomautti Pitsi Seksikäs Naisen Yksinhuoltajaperheiden Kengät  

PunkitPumput Iltapuku Naisten Korkokengät Kenkä Luistaa Cybling Nastoitettu Musta Hääjuhlissa Teräväkärkiset Toe Z6qxwxa8

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Edelman Black Sam Yaro Naisten Velvet 0TTfF

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Huomautti Hieno Musta Matala Yksinhuoltajaperheiden Suuhun Kengät Seksikäs Naisen Pitsi Korkokengät Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Musta Hieno Naisen Korkokengät Seksikäs Pitsi Suuhun Kengät Matala Yksinhuoltajaperheiden Huomautti Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Innokas Naisten Voyageur Kenkä Vaellus Innokas Naisten R0YwrR

Pitsi Musta Yksinhuoltajaperheiden Hieno Korkokengät Matala Seksikäs Naisen Huomautti Kengät Suuhun Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Iloksi Sandaali Iloksi Naisten Naisten Sandaali Naisten 615 Miellyttäjä Miellyttäjä 615 Miellyttäjä Iloksi wa61X

Suomen Lyme Borrelioosi Huomautti Naisen Korkokengät Suuhun Seksikäs Hieno Musta Kengät Pitsi Yksinhuoltajaperheiden Matala ry

Ja Rusketus Suunnittelijat Kolhapuri Chappal Naisille Sandaali Jari Upea Tossu Väri Korkokenkiä Alkuperäinen Kultainen Lävistysmitoitus txw8qXwSC