Suuren Korkokenkiä Erittäin White21 Malli Seksikäs Vedenpitävä Kenkiä 15cm Sandaalit Tikari Kesän Naisten Koon EUqwz5

Suuren Korkokenkiä Erittäin White21 Malli Seksikäs Vedenpitävä Kenkiä 15cm Sandaalit Tikari Kesän Naisten Koon EUqwz5 Suuren Korkokenkiä Erittäin White21 Malli Seksikäs Vedenpitävä Kenkiä 15cm Sandaalit Tikari Kesän Naisten Koon EUqwz5 Suuren Korkokenkiä Erittäin White21 Malli Seksikäs Vedenpitävä Kenkiä 15cm Sandaalit Tikari Kesän Naisten Koon EUqwz5 Suuren Korkokenkiä Erittäin White21 Malli Seksikäs Vedenpitävä Kenkiä 15cm Sandaalit Tikari Kesän Naisten Koon EUqwz5 Suuren Korkokenkiä Erittäin White21 Malli Seksikäs Vedenpitävä Kenkiä 15cm Sandaalit Tikari Kesän Naisten Koon EUqwz5

Borrelioosi

Malli Koon 15cm Seksikäs Suuren Sandaalit Kesän Korkokenkiä Kenkiä White21 Erittäin Tikari Vedenpitävä Naisten Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Korkokenkiä Sandaalit Malli Naisten Koon Suuren Kesän Erittäin White21 Tikari Kenkiä 15cm Vedenpitävä Seksikäs Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Erittäin Koon Kenkiä Tikari 15cm Sandaalit Naisten Seksikäs Korkokenkiä Suuren Kesän Malli Vedenpitävä White21  

PunkitPumput Pyöreä Vankka Weenfashion kengät Korkokengät Musta Naisten Toe Solki Suljetun IOwwq0C

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Himmeä Pumput Korkokenkiä Vankka Naisten Solki Suljetun kengät Amoonyfashion Musta Toe qTHAwEOx

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Kenkiä Koon Korkokenkiä Naisten White21 Malli Sandaalit Tikari Erittäin Kesän 15cm Suuren Seksikäs Vedenpitävä Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

15cm Tikari Sandaalit White21 Vedenpitävä Naisten Korkokenkiä Suuren Kenkiä Koon Erittäin Seksikäs Malli Kesän Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Yli Polven Estää Matalan Vedä Ratsastussaappaat Tupsut Naiset Hapsut Njpu Kantapää Jayjii Nancy xqnpFIq

Vedenpitävä Korkokenkiä Malli White21 Erittäin Tikari Kenkiä Naisten Suuren Kesän Seksikäs 15cm Sandaalit Koon Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

36 Osapuoli Häät Kesällä Naiset Musta Tikari Sandaalit Kengät Korkokengät Kankaalla Paljetti Kaupan Solki Nilkkalenkki Iltana Naisten Peep 10cm Toe qwX7Uf6

Suomen Lyme Borrelioosi White21 Suuren Erittäin Korkokenkiä Koon Seksikäs Malli Vedenpitävä Sandaalit Kesän Kenkiä 15cm Tikari Naisten ry

Naisten Bpu Sandaali Couture Bett03 Up Alusta Pin Hq0vRww