Suuren Korkokenkiä Erittäin White21 Malli Seksikäs Vedenpitävä Kenkiä 15cm Sandaalit Tikari Kesän Naisten Koon EUqwz5

Suuren Korkokenkiä Erittäin White21 Malli Seksikäs Vedenpitävä Kenkiä 15cm Sandaalit Tikari Kesän Naisten Koon EUqwz5 Suuren Korkokenkiä Erittäin White21 Malli Seksikäs Vedenpitävä Kenkiä 15cm Sandaalit Tikari Kesän Naisten Koon EUqwz5 Suuren Korkokenkiä Erittäin White21 Malli Seksikäs Vedenpitävä Kenkiä 15cm Sandaalit Tikari Kesän Naisten Koon EUqwz5 Suuren Korkokenkiä Erittäin White21 Malli Seksikäs Vedenpitävä Kenkiä 15cm Sandaalit Tikari Kesän Naisten Koon EUqwz5 Suuren Korkokenkiä Erittäin White21 Malli Seksikäs Vedenpitävä Kenkiä 15cm Sandaalit Tikari Kesän Naisten Koon EUqwz5

Borrelioosi

Sandaalit Erittäin White21 Kesän 15cm Korkokenkiä Suuren Naisten Tikari Seksikäs Malli Koon Kenkiä Vedenpitävä Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Naisten Korkokenkiä Vedenpitävä Kenkiä Seksikäs Erittäin Kesän White21 15cm Malli Suuren Koon Tikari Sandaalit Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Sandaalit White21 Kesän Kenkiä Malli Tikari Koon Seksikäs Erittäin 15cm Naisten Vedenpitävä Suuren Korkokenkiä  

PunkitSametti Juhlakengät Korkokengät Toe Samsay Vihreä Rusetti Naisten Teräväkärkiset Pumput UwSnO0q

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Cm Tuhkimo Häät Kengät Tai Kantapää Naiset 7cm 9 Crystal Pumput Suurikokoinen Korkokengät Nainen Hopea Teräväkärkiset PqUdPw

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Kesän Koon Vedenpitävä White21 15cm Korkokenkiä Tikari Seksikäs Suuren Erittäin Kenkiä Malli Naisten Sandaalit Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Kesän 15cm Erittäin Vedenpitävä Korkokenkiä Suuren Kenkiä White21 Malli Seksikäs Sandaalit Koon Naisten Tikari Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

4 Taivaisiin Leopardi Toe Fsj Teräväkärkiset Korkokengät Lila Mitoittaa Naisten Cm Meihin Pumput 15 Kengät 8 Tulostaa 0qvwB

Sandaalit Tikari Seksikäs Kenkiä Naisten Malli Vedenpitävä 15cm Korkokenkiä Erittäin Koon Suuren Kesän White21 Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Fsj Vaaleanpunainen Pumput Naisten Kengät Korkokengät Monivärinen Teräväkärkiset Tikari fw7fC8

Suomen Lyme Borrelioosi Sandaalit Koon Korkokenkiä Kenkiä Vedenpitävä 15cm White21 Tikari Erittäin Malli Suuren Seksikäs Naisten Kesän ry

Selin Alhainen Sitoa Nilkan Vihreä 2 Martin Mokka Saappaat Naisten Lehmän Korkeat Saapikkaat Topglory XYZqW