Teräväkärkiset 12cm Korkokengät Pumput Stewart Matta Beverly Seksikäs Nainen Kengät Kiiltonahkaa Ruusunpunainen Stiletto Naisten nRZFwvax

Teräväkärkiset 12cm Korkokengät Pumput Stewart Matta Beverly Seksikäs Nainen Kengät Kiiltonahkaa Ruusunpunainen Stiletto Naisten nRZFwvax Teräväkärkiset 12cm Korkokengät Pumput Stewart Matta Beverly Seksikäs Nainen Kengät Kiiltonahkaa Ruusunpunainen Stiletto Naisten nRZFwvax Teräväkärkiset 12cm Korkokengät Pumput Stewart Matta Beverly Seksikäs Nainen Kengät Kiiltonahkaa Ruusunpunainen Stiletto Naisten nRZFwvax Teräväkärkiset 12cm Korkokengät Pumput Stewart Matta Beverly Seksikäs Nainen Kengät Kiiltonahkaa Ruusunpunainen Stiletto Naisten nRZFwvax

Borrelioosi

Stewart Pumput Kiiltonahkaa Teräväkärkiset Naisten 12cm Nainen Matta Kengät Ruusunpunainen Stiletto Seksikäs Korkokengät Beverly Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Beverly Stiletto Ruusunpunainen Kiiltonahkaa Matta Stewart Korkokengät 12cm Kengät Naisten Pumput Nainen Teräväkärkiset Seksikäs Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Kiiltonahkaa 12cm Pumput Korkokengät Teräväkärkiset Ruusunpunainen Stewart Nainen Naisten Stiletto Seksikäs Kengät Matta Beverly  

PunkitMorsiamen Togic Pumppu Naisten Häät Kengät Kuva Tyylikäs Alustan Mukava Korkokengät Kengät qpOrxYaqw

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Seksikäs Pumppu Teräväkärkiset Musta Piikkikorko Piilotettu Huippumuotia Äärimmäinen Taso Naisten Kengät Kiiltonahka Punainen Ywf88E

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Korkokengät Teräväkärkiset Pumput Naisten 12cm Stiletto Beverly Seksikäs Nainen Matta Stewart Kiiltonahkaa Ruusunpunainen Kengät Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Seksikäs Nainen Kiiltonahkaa Stiletto Matta Teräväkärkiset Korkokengät Beverly Kengät Ruusunpunainen 12cm Naisten Stewart Pumput Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Vasikka Säännöllinen Leveä Estes Yhteistyössä Naisten Brinley amp; Ratsastussaappaan Oq0IOf

Pumput Stewart Beverly 12cm Teräväkärkiset Matta Naisten Nainen Seksikäs Stiletto Kengät Kiiltonahkaa Korkokengät Ruusunpunainen Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Naisten Seksikäs eu Nainen 38 Korkokengät 5 Kiiltonahkaa 9cm Tyylikäs Väri Työ Puolue Avokkaat Häät Yökerhossa 5 Uk Musta Snfgoij Nude Muoti xpwYWCqwav

Suomen Lyme Borrelioosi Seksikäs 12cm Stewart Naisten Kiiltonahkaa Teräväkärkiset Nainen Korkokengät Ruusunpunainen Matta Stiletto Pumput Kengät Beverly ry

Parker Jessica Naisten Sarah After Sjp Talvikenkä aTFOxxw