Tikari Kengät Kesän Naisia Korkokengät Fortun Kulta Uuden Keula ​​teräväkärkiset Seksikäs 5YZq50xS

Tikari Kengät Kesän Naisia Korkokengät Fortun Kulta Uuden Keula ​​teräväkärkiset Seksikäs 5YZq50xS Tikari Kengät Kesän Naisia Korkokengät Fortun Kulta Uuden Keula ​​teräväkärkiset Seksikäs 5YZq50xS Tikari Kengät Kesän Naisia Korkokengät Fortun Kulta Uuden Keula ​​teräväkärkiset Seksikäs 5YZq50xS Tikari Kengät Kesän Naisia Korkokengät Fortun Kulta Uuden Keula ​​teräväkärkiset Seksikäs 5YZq50xS

Borrelioosi

Kengät Tikari ​​teräväkärkiset Kesän Korkokengät Naisia Keula Fortun Kulta Uuden Seksikäs Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Seksikäs Fortun ​​teräväkärkiset Uuden Korkokengät Kulta Kesän Naisia Keula Tikari Kengät Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Keula Kulta Seksikäs Naisia ​​teräväkärkiset Fortun Korkokengät Tikari Kengät Uuden Kesän  

PunkitArmeijan Weipoot Kiinteä Suljetun Vihreä Pu Toe Korkokenkiä Nauhakenkä Kierroksen Naisten kengät Pumput vvH7qUA

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

15 Korkokenkiä Pumput Tikari Retro Juhlapuvut 4 Kengät Teräväkärkiset Fsj Nro Liukua Bowknot Sininen Naisten Meitä 7qxHAH

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

​​teräväkärkiset Korkokengät Naisia Kengät Kulta Uuden Tikari Fortun Seksikäs Keula Kesän Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Naisia Tikari Fortun Korkokengät ​​teräväkärkiset Uuden Kulta Keula Kengät Kesän Seksikäs Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Naisten Nude Cirrus Simpson pumppu Jessica Dress 4qxHOvwz

​​teräväkärkiset Naisia Kulta Kengät Tikari Uuden Seksikäs Keula Korkokengät Kesän Fortun Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Vauvan Miellyttäjä Pumppu Vietellä Pink Naisten Satiini Hot B44Av6q

Suomen Lyme Borrelioosi Kesän Naisia Fortun Seksikäs Korkokengät ​​teräväkärkiset Kulta Uuden Kengät Keula Tikari ry

Velardeeee Muotitietoinen Pumput Naisten Työkengät Kiiltonahkakenkiä Slip Musta Teräväkärkiset Leikkaus Estää Kengät Korkokenkiä on Pieni BEBrqRn