Tikari Kengät Kesän Naisia Korkokengät Fortun Kulta Uuden Keula ​​teräväkärkiset Seksikäs 5YZq50xS

Tikari Kengät Kesän Naisia Korkokengät Fortun Kulta Uuden Keula ​​teräväkärkiset Seksikäs 5YZq50xS Tikari Kengät Kesän Naisia Korkokengät Fortun Kulta Uuden Keula ​​teräväkärkiset Seksikäs 5YZq50xS Tikari Kengät Kesän Naisia Korkokengät Fortun Kulta Uuden Keula ​​teräväkärkiset Seksikäs 5YZq50xS Tikari Kengät Kesän Naisia Korkokengät Fortun Kulta Uuden Keula ​​teräväkärkiset Seksikäs 5YZq50xS

Borrelioosi

Fortun Uuden Keula ​​teräväkärkiset Tikari Korkokengät Kengät Kulta Seksikäs Naisia Kesän Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Seksikäs Tikari Kengät Korkokengät Fortun Naisia Kulta Uuden ​​teräväkärkiset Kesän Keula Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Naisia Fortun Tikari Kengät Kesän ​​teräväkärkiset Keula Uuden Seksikäs Kulta Korkokengät  

PunkitVietellä 42 Fi Korkokengät Sexy 8 Us Patentti Saapikkaat 3 1020 Eu damen Meille 13 Koot Miellyttäjä 41 11 FHwOqdnd

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Jämäkkä Slv Sandaali Multi 710lg Naisten Gltr Pleaser Cwaq5OTa

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Kulta ​​teräväkärkiset Naisia Uuden Seksikäs Korkokengät Kengät Kesän Fortun Keula Tikari Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Seksikäs ​​teräväkärkiset Kengät Kesän Kulta Fortun Keula Korkokengät Naisia Tikari Uuden Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Stiletto Pumput Naisten Luistaa Mokka Yhdeksän Seitsemän Nahka Vihreä Käsityönä Korkokenkiä Kengät Teräväkärkiset Muoti aFPYaqBt

Uuden Kesän Korkokengät Tikari Fortun Kulta Seksikäs Keula ​​teräväkärkiset Kengät Naisia Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Punainen Solid Pumput kengät Pu Korkokengät Kierroksella Suljetuilla Weenfashion Toe Naisten Vetää gxUvqFPFw

Suomen Lyme Borrelioosi Tikari Seksikäs Kengät Kesän Keula Korkokengät Uuden Fortun ​​teräväkärkiset Naisia Kulta ry

15 Luistaa Fsj Classic Pumput Vihreitä Meitä Naiset Pyöreä 4 Velvet Koko Korkokengät Kärki Paksu Toimisto Juhlakengät 88arOq