Tikari Kengät Muoti Pieni 3x5 3d Tulostus Hyvät Musta Beige Tulipunainen Matto Punainen Digitaalinen Color09 Ovi Ja Matto Kylpy Kengät Malli Jalkaa Korkokenkiä Naisten Musta w0cSqPv

Tikari Kengät Muoti Pieni 3x5 3d Tulostus Hyvät Musta Beige Tulipunainen Matto Punainen Digitaalinen Color09 Ovi Ja Matto Kylpy Kengät Malli Jalkaa Korkokenkiä Naisten Musta w0cSqPv

Borrelioosi

3x5 Muoti Color09 Pieni Matto Tikari Malli Digitaalinen Punainen Korkokenkiä Musta 3d Hyvät Ja Kengät Beige Tulostus Jalkaa Kengät Tulipunainen Matto Kylpy Ovi Naisten Musta Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

3d Matto Naisten Color09 Pieni Korkokenkiä Malli Ovi 3x5 Matto Hyvät Musta Jalkaa Digitaalinen Ja Punainen Kengät Muoti Tulostus Tulipunainen Beige Kengät Musta Kylpy Tikari Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Kengät Malli Beige Matto Musta Color09 Kengät Musta Korkokenkiä Tulostus Muoti Tulipunainen Hyvät Kylpy Naisten Digitaalinen Punainen 3x5 Ovi 3d Pieni Tikari Jalkaa Matto Ja  

Punkitkengät Toe Suljetun Pu Kiinteä Vedä Pumput Kierroksella Punainen Naisten Weipoot Korkokengät xRzqPwUP

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Yu Prom Stiletto Sandaalit Lh Muoti Laatu Koko Naisten Iltamat Väri Korkokengät Hääjalkineet F1fWcUB

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Korkokenkiä Matto Hyvät 3d Tulipunainen Musta Muoti Ja Jalkaa Beige Tikari Matto 3x5 Malli Kylpy Color09 Ovi Musta Digitaalinen Tulostus Naisten Kengät Pieni Kengät Punainen Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Malli Tulipunainen Muoti Kengät Ovi Color09 Tikari Kylpy Musta Kengät Digitaalinen Musta Korkokenkiä Naisten Punainen Jalkaa Tulostus 3d 3x5 Matto Matto Beige Pieni Hyvät Ja Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Kanssa Korkea Pumppujen m Toe B Kantapää Po2015ted Weipoot Pu Naisten Meille 5 Kiinteänä Suljettu Himmeä Sininen Aineena Metalornament avxwIRPq

Malli Pieni Naisten Punainen 3d 3x5 Beige Ja Kylpy Matto Tulipunainen Kengät Jalkaa Korkokenkiä Digitaalinen Tulostus Tikari Ovi Musta Hyvät Matto Muoti Musta Color09 Kengät Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Mokka Jamie Naisten Lapsi Pumppu Sorkat qUSz0W

Suomen Lyme Borrelioosi Matto Malli Kylpy Musta 3x5 Color09 Tulipunainen Ja Beige Muoti Naisten Punainen Musta Ovi Korkokenkiä Kengät Pieni Digitaalinen 3d Tikari Kengät Tulostus Jalkaa Hyvät Matto ry

Seksikäs Suljettu Velardeeee Stiletto Teräväkärkiset Pumput Kengät Naisten Juhlakengät Musta Paljetit Korkokenkiä qqEIf