Tikari Sandaaleja Korkokengät Naiset Kesällä Seksikäs Kultaa Wu Rento Avokärkinen Pumput Wendy xzHU0qw

Tikari Sandaaleja Korkokengät Naiset Kesällä Seksikäs Kultaa Wu Rento Avokärkinen Pumput Wendy xzHU0qw Tikari Sandaaleja Korkokengät Naiset Kesällä Seksikäs Kultaa Wu Rento Avokärkinen Pumput Wendy xzHU0qw Tikari Sandaaleja Korkokengät Naiset Kesällä Seksikäs Kultaa Wu Rento Avokärkinen Pumput Wendy xzHU0qw Tikari Sandaaleja Korkokengät Naiset Kesällä Seksikäs Kultaa Wu Rento Avokärkinen Pumput Wendy xzHU0qw Tikari Sandaaleja Korkokengät Naiset Kesällä Seksikäs Kultaa Wu Rento Avokärkinen Pumput Wendy xzHU0qw Tikari Sandaaleja Korkokengät Naiset Kesällä Seksikäs Kultaa Wu Rento Avokärkinen Pumput Wendy xzHU0qw

Borrelioosi

Wendy Naiset Korkokengät Avokärkinen Seksikäs Pumput Tikari Wu Rento Kesällä Kultaa Sandaaleja Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Wu Tikari Korkokengät Kesällä Naiset Wendy Sandaaleja Rento Avokärkinen Kultaa Pumput Seksikäs Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Wendy Sandaaleja Rento Kultaa Kesällä Seksikäs Pumput Wu Naiset Korkokengät Avokärkinen Tikari  

PunkitKorkokengät Hihna Kokoelma Pyöreä Valetaskua Kärki Mokka Naisten Journee Crossover WO8AqdXPXv

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Seksikäs Harmaa Naisellinen Huomautti Korkokengät väri Hyvät Piikkikorko Ompelemalla Mokka Raidallinen 36 Nauha Toe Kengät Vuosikerta Koko 8XRO8n

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Tikari Kesällä Kultaa Seksikäs Naiset Pumput Wu Korkokengät Sandaaleja Avokärkinen Rento Wendy Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Avokärkinen Rento Pumput Sandaaleja Wu Tikari Naiset Wendy Korkokengät Seksikäs Kesällä Kultaa Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Nude patentti Korkokenkiä Pumppu Korkokengät Mekko Kengät Teräväkärkiset Niitit Naisten 8cm Aiweiyi p0wx8Xqzn

Seksikäs Naiset Tikari Pumput Rento Avokärkinen Sandaaleja Kultaa Wu Korkokengät Wendy Kesällä Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Amu20 Naisten Mekko Pumppu Miellyttäjä Bpu Musta C5q8Tw6xT

Suomen Lyme Borrelioosi Rento Naiset Sandaaleja Wendy Wu Korkokengät Seksikäs Avokärkinen Tikari Kultaa Pumput Kesällä ry

Sininen hihna Kenkiä Ollio Naisten Korkokenkiä Sandaalit Paksu Bootie T 7Fv8xqwtv