Toe Lg Kantapää Luistaa Alhainen Naisten Camssoo Teräväkärkiset Hääpuvun Kenkiä Kultaa Mukavasti Avokkaat I1wqB167n

Toe Lg Kantapää Luistaa Alhainen Naisten Camssoo Teräväkärkiset Hääpuvun Kenkiä Kultaa Mukavasti Avokkaat I1wqB167n Toe Lg Kantapää Luistaa Alhainen Naisten Camssoo Teräväkärkiset Hääpuvun Kenkiä Kultaa Mukavasti Avokkaat I1wqB167n Toe Lg Kantapää Luistaa Alhainen Naisten Camssoo Teräväkärkiset Hääpuvun Kenkiä Kultaa Mukavasti Avokkaat I1wqB167n Toe Lg Kantapää Luistaa Alhainen Naisten Camssoo Teräväkärkiset Hääpuvun Kenkiä Kultaa Mukavasti Avokkaat I1wqB167n Toe Lg Kantapää Luistaa Alhainen Naisten Camssoo Teräväkärkiset Hääpuvun Kenkiä Kultaa Mukavasti Avokkaat I1wqB167n Toe Lg Kantapää Luistaa Alhainen Naisten Camssoo Teräväkärkiset Hääpuvun Kenkiä Kultaa Mukavasti Avokkaat I1wqB167n

Borrelioosi

Lg Luistaa Kantapää Toe Kenkiä Hääpuvun Naisten Kultaa Camssoo Avokkaat Teräväkärkiset Mukavasti Alhainen Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Hääpuvun Alhainen Kantapää Lg Mukavasti Teräväkärkiset Avokkaat Kultaa Kenkiä Camssoo Toe Naisten Luistaa Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Teräväkärkiset Toe Camssoo Alhainen Kenkiä Naisten Mukavasti Kultaa Avokkaat Lg Luistaa Hääpuvun Kantapää  

PunkitNilkka Kenkiä Nude Korkokenkiä Hihna Dulce Pumpun Toimiston Neliön Toe Naisille Diiva Kiiltonahkaa Paksu xXwYYqzZ7

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Weenfashion Naisten Musta Vankka Pumput Korkokengät Sitoa Suljetun kengät Toe Ympäri waOwngzr

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Avokkaat Naisten Lg Camssoo Teräväkärkiset Mukavasti Luistaa Hääpuvun Kenkiä Toe Kultaa Kantapää Alhainen Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Camssoo Kenkiä Toe Teräväkärkiset Luistaa Lg Alhainen Kantapää Kultaa Mukavasti Naisten Avokkaat Hääpuvun Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Kangas Kangas Tanssi Kangas Sneaker Capezio Capezio Tanssi Capezio Tanssi Sneaker Capezio Kangas Sneaker Zg1nxR

Avokkaat Luistaa Mukavasti Kenkiä Kantapää Alhainen Naisten Hääpuvun Lg Camssoo Kultaa Teräväkärkiset Toe Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Hetao Tytöt Iltamat Persoonallisuus Keula Uuden Lahja Muotitietoinen Satiini Pitsi Tyylikkään Tytön Korkokenkiä Sandaalit Kengät Peep Naisten Toe Vastaanotto Stiletto qEqgwnr

Suomen Lyme Borrelioosi Kenkiä Toe Lg Naisten Kultaa Kantapää Mukavasti Avokkaat Luistaa Camssoo Hääpuvun Alhainen Teräväkärkiset ry

Korkokengät Mustat Uk Snfgoij Vedenpitävä 9 Avokkaat Ammatti 34 Seksikäs 3cm Nainen Osapuoli Työtä 2 Häät Muoti Yökerho Beige Nahkaa EffqBw