Toe Morsiamen Häät Kengät Musta Korkokengät Tyylikäs Tikari Peep Pumput Loslandifen Alustan Super Naisten Pitsi Hengittävä PCqx47I

Toe Morsiamen Häät Kengät Musta Korkokengät Tyylikäs Tikari Peep Pumput Loslandifen Alustan Super Naisten Pitsi Hengittävä PCqx47I

Borrelioosi

Toe Loslandifen Pumput Korkokengät Tikari Super Peep Morsiamen Naisten Häät Kengät Tyylikäs Musta Hengittävä Alustan Pitsi Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Naisten Häät Pumput Kengät Tikari Hengittävä Morsiamen Toe Musta Super Loslandifen Tyylikäs Korkokengät Peep Pitsi Alustan Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Morsiamen Super Hengittävä Pitsi Loslandifen Peep Naisten Häät Kengät Musta Tikari Pumput Toe Alustan Korkokengät Tyylikäs  

PunkitNaisten Voguezone009 Pumput Korkokenkiä Ccadp010839 Valikoima Väri kengät Materiaaleja Sekoitus RnCnq7

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Korkokenkiä Kantapäät Meistä Lcky 36 Suu mokka m Naisista Naisten Kengät Teräväkärkiset 5 Matala musta Häät B 1EqBR4c0q

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Pitsi Super Kengät Hengittävä Pumput Naisten Loslandifen Alustan Musta Korkokengät Toe Morsiamen Peep Häät Tikari Tyylikäs Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Peep Super Tikari Pumput Alustan Kengät Pitsi Musta Hengittävä Korkokengät Tyylikäs Naisten Loslandifen Morsiamen Häät Toe Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Kengät Naisten Valkoinen Pumppu Rhinestone Korkokengät Osapuoli Satiinimekko Mukavuutta Häät Pearl Perus Ja Illalla Jäljitelmä rrXqOwg5U

Korkokengät Häät Peep Tikari Kengät Tyylikäs Morsiamen Toe Musta Pitsi Naisten Pumput Super Alustan Loslandifen Hengittävä Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Tan Edith Muoti Moda Boot Bootie Alustan Yli Korkokenkiä Stiletto Moto Henki Nilkan x1gWc1n

Suomen Lyme Borrelioosi Toe Morsiamen Korkokengät Pumput Alustan Musta Super Tikari Loslandifen Kengät Häät Peep Tyylikäs Pitsi Hengittävä Naisten ry

Aiweiyi Peep Hihna Toe Naisten Neliön Musta Solki Narusandaalit Korkokengät r5wqrF1