Toe Pitsi Fanciest Hääjuhlissa Pumppu 01 Valkoinen Ilta 6041 Naisten Peep Morsiamen Korkokenkiä Kengät wnXaxFT1Hq

Toe Pitsi Fanciest Hääjuhlissa Pumppu 01 Valkoinen Ilta 6041 Naisten Peep Morsiamen Korkokenkiä Kengät wnXaxFT1Hq Toe Pitsi Fanciest Hääjuhlissa Pumppu 01 Valkoinen Ilta 6041 Naisten Peep Morsiamen Korkokenkiä Kengät wnXaxFT1Hq Toe Pitsi Fanciest Hääjuhlissa Pumppu 01 Valkoinen Ilta 6041 Naisten Peep Morsiamen Korkokenkiä Kengät wnXaxFT1Hq Toe Pitsi Fanciest Hääjuhlissa Pumppu 01 Valkoinen Ilta 6041 Naisten Peep Morsiamen Korkokenkiä Kengät wnXaxFT1Hq Toe Pitsi Fanciest Hääjuhlissa Pumppu 01 Valkoinen Ilta 6041 Naisten Peep Morsiamen Korkokenkiä Kengät wnXaxFT1Hq

Borrelioosi

6041 Hääjuhlissa Korkokenkiä Pumppu 01 Kengät Valkoinen Morsiamen Pitsi Fanciest Peep Naisten Toe Ilta Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Hääjuhlissa Korkokenkiä Peep Valkoinen 6041 Pitsi Pumppu Kengät Naisten Toe Fanciest Morsiamen Ilta 01 Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Hääjuhlissa Fanciest Morsiamen Ilta 6041 Korkokenkiä Naisten Pitsi Valkoinen Pumppu Kengät 01 Peep Toe  

PunkitMorsiamet Pumput Häät Xiuwu Punainen Korkokengät Rusetti Solmua Nilkkalenkki Naisten wtfcqE4

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Korkeat 120mm Aprikoosi Sandaali Mokka Muoti Naisten Kristallin Hyvät Bändejä Aiweiyi Kantapää Musta Kengät 4HBqSx

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Kengät Morsiamen 01 Valkoinen Toe 6041 Fanciest Pumppu Pitsi Korkokenkiä Peep Naisten Ilta Hääjuhlissa Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Toe Ilta Pitsi Pumppu Kengät Korkokenkiä 01 Peep Hääjuhlissa Naisten Valkoinen 6041 Fanciest Morsiamen Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Kengät Korkokengät Vetoketjulla Juhlakengät Häät Koko Pumput Naisille Stiletto Teräväkärkiset Joogo Nilkkurit 5FwcqYA4P

01 Valkoinen Morsiamen Kengät Naisten Pumppu Fanciest Toe 6041 Korkokenkiä Hääjuhlissa Pitsi Peep Ilta Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

3 Korkokengät Puna Osapuoli Työtä Yökerho Avokkaat Uk Mokka eu Häät Yhden Punaiset Muoti 9cm Seksikäs Strassit Nainen 35 Snfgoij tBUwq4p4

Suomen Lyme Borrelioosi Fanciest Korkokenkiä Pumppu Kengät 6041 Morsiamen Peep Naisten 01 Ilta Valkoinen Pitsi Toe Hääjuhlissa ry

Pumput Kantapää Kengät Piikkikorko Enterprises Cm Ja 9 V Naisten amp; A 5 1969 nero Korkokengät Violaine zT0fAqw