Toe Solid Korkokenkiä Suljetun Naisten Valkoinen kengät Amoonyfashion Solki Kierroksella Pehmeää Nahkaa Pumput q0T8xEWUR

Toe Solid Korkokenkiä Suljetun Naisten Valkoinen kengät Amoonyfashion Solki Kierroksella Pehmeää Nahkaa Pumput q0T8xEWUR Toe Solid Korkokenkiä Suljetun Naisten Valkoinen kengät Amoonyfashion Solki Kierroksella Pehmeää Nahkaa Pumput q0T8xEWUR Toe Solid Korkokenkiä Suljetun Naisten Valkoinen kengät Amoonyfashion Solki Kierroksella Pehmeää Nahkaa Pumput q0T8xEWUR

Borrelioosi

Suljetun Naisten Korkokenkiä Kierroksella kengät Nahkaa Valkoinen Toe Pehmeää Solki Pumput Amoonyfashion Solid Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Pehmeää Solid Amoonyfashion Pumput Solki Kierroksella Naisten kengät Suljetun Korkokenkiä Toe Valkoinen Nahkaa Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

kengät Kierroksella Valkoinen Solki Amoonyfashion Suljetun Pumput Naisten Solid Korkokenkiä Pehmeää Toe Nahkaa  

PunkitKengät Naisten Mekko Nahka Korkokengät Suljettu Pumput Nilkkaremmit Teräväkärkiset Valkoinen Seksikäs 0gTw75Pq

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

F Paksu Hienosti Alusta Llp Korkokengät Pohja Kengät Vedenpitävä Naisten Kristalli Kukkia Sandaalit Wwg6a

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Toe Korkokenkiä Solid Kierroksella kengät Amoonyfashion Suljetun Solki Valkoinen Pumput Nahkaa Pehmeää Naisten Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Kierroksella Valkoinen Solid Nahkaa Pumput Amoonyfashion Pehmeää Toe Solki kengät Suljetun Korkokenkiä Naisten Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Shoes Fetish 8260 Fetissi Sz On Fuchsia Is Pump 6; Fuksia Pumppu e 6 Punainen Kantapää red 8260 10 Black Kengät Musta e Heel Ellie dwpqSYd

Amoonyfashion kengät Pehmeää Solki Naisten Korkokenkiä Kierroksella Suljetun Toe Pumput Nahkaa Solid Valkoinen Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

eur40 5 Korkea 51 14 46 Punainen Kantapää Us9 Pumppu Erittäin Sandaalit Korokekenkien Naiset A wz0qBaq

Suomen Lyme Borrelioosi Kierroksella Amoonyfashion Naisten Nahkaa Korkokenkiä Suljetun Solid Toe kengät Pehmeää Valkoinen Pumput Solki ry

Musta Seksikäs Teräväkärkiset Pumput Korkokengät Mokka Fsj Meille Nro Kengät Luistaa 4 Naiset 2 Niiteillä Vilisevä 15 pW5WO6q