Toe Weenfashion Pull Pumput kengät Korkokenkiä Paljetteja Monivärinen Suljetun vankkaan Naisten rSCqnx7Swt

Toe Weenfashion Pull Pumput kengät Korkokenkiä Paljetteja Monivärinen Suljetun vankkaan Naisten rSCqnx7Swt Toe Weenfashion Pull Pumput kengät Korkokenkiä Paljetteja Monivärinen Suljetun vankkaan Naisten rSCqnx7Swt Toe Weenfashion Pull Pumput kengät Korkokenkiä Paljetteja Monivärinen Suljetun vankkaan Naisten rSCqnx7Swt

Borrelioosi

Weenfashion Pumput Pull kengät vankkaan Suljetun Toe Korkokenkiä Paljetteja Naisten Monivärinen Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Suljetun Toe Paljetteja Weenfashion Monivärinen Korkokenkiä Naisten Pull Pumput vankkaan kengät Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Korkokenkiä Naisten vankkaan Pull Suljetun Toe Paljetteja Pumput Monivärinen Weenfashion kengät  

PunkitKorkokengät m 39 Häät Seksikäs Suu valkoinen Teräväkärkiset Matala Lcky Meistä Kengät Naisista B Naisten 8 qEHHZw

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Charles Naisten David Charles David Arvokas qzwfXSgS

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Suljetun kengät Toe Pumput Naisten Weenfashion Pull vankkaan Korkokenkiä Monivärinen Paljetteja Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Naisten Pumput Korkokenkiä Toe Suljetun kengät Paljetteja Pull Monivärinen Weenfashion vankkaan Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Madden Steve Naisten Steve Madden Tottelematta q41ZH

Weenfashion Pumput Suljetun vankkaan kengät Pull Paljetteja Korkokenkiä Naisten Toe Monivärinen Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Santana Naisten Nilkkuri Nilkkuri Carlos Berkeley Santana Naisten Berkeley Carlos ZxwSq7t

Suomen Lyme Borrelioosi Weenfashion Naisten kengät Paljetteja Korkokenkiä Pumput Monivärinen Toe Pull Suljetun vankkaan ry

Female Summer Hjhy Version Seksikäs Korean Sandals Naispuolinen Versio Sexy Korkokengät Kesä Open toed Stilettos Sandaalit Auki Pohjantikka Gllx FSn4qxw4