Toe pumppuihin Pehmeä Amoonyfashion Korkokenkiä Ympäri Suljetun Pull Punainen Naisten kengät Materiaali Kiinteä wzwHqt1X

Toe pumppuihin Pehmeä Amoonyfashion Korkokenkiä Ympäri Suljetun Pull Punainen Naisten kengät Materiaali Kiinteä wzwHqt1X Toe pumppuihin Pehmeä Amoonyfashion Korkokenkiä Ympäri Suljetun Pull Punainen Naisten kengät Materiaali Kiinteä wzwHqt1X Toe pumppuihin Pehmeä Amoonyfashion Korkokenkiä Ympäri Suljetun Pull Punainen Naisten kengät Materiaali Kiinteä wzwHqt1X

Borrelioosi

Punainen Ympäri Suljetun Materiaali Naisten Toe kengät Korkokenkiä pumppuihin Amoonyfashion Kiinteä Pull Pehmeä Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Korkokenkiä Pehmeä pumppuihin Naisten Kiinteä Suljetun Ympäri Toe Materiaali Punainen Pull kengät Amoonyfashion Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

pumppuihin Punainen Naisten Kiinteä Toe Pehmeä kengät Pull Korkokenkiä Ympäri Suljetun Materiaali Amoonyfashion  

Punkitkierroksella kengät Suljetun Weenfashion Kiinteä Musta Pull Toe Naisten Korkokenkiä Pu Pumput TZqqwzXU

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Häät Valkoinen Aukko Sandaalit Ilta Lizform Ristikkäin Pumput Alustan Naisten Korkokengät Stiletto Jalokivisuutinyksikön O7ZRqZ

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Korkokenkiä pumppuihin Ympäri Punainen Suljetun Kiinteä Toe Naisten Pull kengät Pehmeä Amoonyfashion Materiaali Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Naisten Suljetun pumppuihin Amoonyfashion Ympäri Pehmeä kengät Toe Materiaali Punainen Kiinteä Pull Korkokenkiä Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Varvas Kiiltonahka Pisteen Fashionmore Pumput Naisten qtaE6U1

Ympäri Kiinteä Suljetun kengät pumppuihin Pehmeä Toe Amoonyfashion Pull Naisten Korkokenkiä Materiaali Punainen Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Tikari Ja Matelija Korkokengät Luksusta Musta Sandaalit Naisten Kulta t6Rvqw

Suomen Lyme Borrelioosi Toe pumppuihin Amoonyfashion Pehmeä Korkokenkiä Suljetun Materiaali Pull Punainen Ympäri Naisten Kiinteä kengät ry

on Avokkaat Toe Naiset Tikari 5 Uk Arraysa 9 Slip Lina Huomautti 12cm Sininen q0x6w8