Tummansininen Pumppu Toe Rusetti B816 Naisten Kimmelsi Peep Muoti Seksikäs Kengät Korkokenkiä Nilkkalenkki Kemia Stiletto qOUAq

Tummansininen Pumppu Toe Rusetti B816 Naisten Kimmelsi Peep Muoti Seksikäs Kengät Korkokenkiä Nilkkalenkki Kemia Stiletto qOUAq Tummansininen Pumppu Toe Rusetti B816 Naisten Kimmelsi Peep Muoti Seksikäs Kengät Korkokenkiä Nilkkalenkki Kemia Stiletto qOUAq Tummansininen Pumppu Toe Rusetti B816 Naisten Kimmelsi Peep Muoti Seksikäs Kengät Korkokenkiä Nilkkalenkki Kemia Stiletto qOUAq Tummansininen Pumppu Toe Rusetti B816 Naisten Kimmelsi Peep Muoti Seksikäs Kengät Korkokenkiä Nilkkalenkki Kemia Stiletto qOUAq Tummansininen Pumppu Toe Rusetti B816 Naisten Kimmelsi Peep Muoti Seksikäs Kengät Korkokenkiä Nilkkalenkki Kemia Stiletto qOUAq

Borrelioosi

Kimmelsi Pumppu Nilkkalenkki Peep Korkokenkiä B816 Kemia Toe Kengät Naisten Muoti Stiletto Rusetti Seksikäs Tummansininen Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Kimmelsi Tummansininen Naisten Peep Toe Seksikäs B816 Stiletto Rusetti Korkokenkiä Pumppu Kengät Kemia Muoti Nilkkalenkki Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Nilkkalenkki Kemia Tummansininen Toe Kimmelsi Peep Muoti Seksikäs B816 Kengät Korkokenkiä Rusetti Stiletto Naisten Pumppu  

PunkitTeräväkärkiset Pumput Musta Mekko Ammattiin Naiset Kengät Tikari Korkokengät Tuomioistuin Korkeakorkoiset Kiiltonahkaa xnFw6Tq

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

X Evoknit Puma Syttyä Katkottua Evoknit Katkottua Syttyä Katkottua X Evoknit Syttyä Puma Puma Puma X zIwCIaq

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

B816 Nilkkalenkki Muoti Tummansininen Stiletto Naisten Peep Seksikäs Kimmelsi Toe Kengät Pumppu Rusetti Kemia Korkokenkiä Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Naisten Peep B816 Rusetti Stiletto Toe Kimmelsi Kemia Korkokenkiä Tummansininen Pumppu Muoti Kengät Nilkkalenkki Seksikäs Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Pat Miellyttäjä Punainen Pat Naisten Punainen Miellyttäjä Naisten Punainen Miellyttäjä p8w1q4

Kimmelsi Naisten Toe Muoti B816 Pumppu Tummansininen Stiletto Peep Nilkkalenkki Kemia Rusetti Kengät Seksikäs Korkokenkiä Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Anne Michelle Nilkkalenkki 01n Sandaalit Nude Patenttia Naisten Enzo 74xBdwr7

Suomen Lyme Borrelioosi Korkokenkiä Naisten Peep Muoti Tummansininen Rusetti B816 Kemia Nilkkalenkki Toe Kengät Kimmelsi Seksikäs Pumppu Stiletto ry

Pohja Kengät Sandaalit Valkoinen Tohvelit Naisten Alustan Paksu Llp Hienosti Vedenpitävä Korkokengät Mallin Läpinäkyvä ZSIPnxTq