Velvet Bangfox Varvas Nilkkalenkki Kengät Valetaskua Pionted Nude Löytää Alusta Naisten Korkokenkiä Häät qEwZrBqnR7

Velvet Bangfox Varvas Nilkkalenkki Kengät Valetaskua Pionted Nude Löytää Alusta Naisten Korkokenkiä Häät qEwZrBqnR7

Borrelioosi

Velvet Pionted Kengät Bangfox Nude Häät Varvas Korkokenkiä Löytää Valetaskua Alusta Naisten Nilkkalenkki Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Korkokenkiä Pionted Naisten Häät Velvet Nude Bangfox Nilkkalenkki Löytää Kengät Varvas Valetaskua Alusta Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Kengät Alusta Nilkkalenkki Nude Häät Varvas Korkokenkiä Bangfox Velvet Valetaskua Löytää Naisten Pionted  

PunkitSeksikäs Keula Meistä Naisista Korkokengät Osapuolen 5 Lcky Teräväkärkiset m musta B Kengät 36 Häät Naisten wqaHFtS

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Ympäri Pu Kiinteä Solki Suljetun Naisten Toe Voguezone009 Korkokenkiä Ccadp010897 kengät Pumput w6tA1

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Häät Nilkkalenkki Pionted Naisten Korkokenkiä Varvas Alusta Valetaskua Löytää Nude Kengät Bangfox Velvet Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Pionted Naisten Varvas Nilkkalenkki Häät Nude Korkokenkiä Valetaskua Bangfox Velvet Kengät Alusta Löytää Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Kiila Tytöille Alhainen Mukavuudesta Nahkamokkasiinit Alustan Mokka Alkuun Luistaa Laaja Kengät Korkealla Loafers Lenkkarit Naisten xOTBvn

Kengät Velvet Valetaskua Häät Alusta Nilkkalenkki Löytää Korkokenkiä Pionted Bangfox Nude Naisten Varvas Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Aubrey Sol Ss172s441n Sana Naisten Kantapää qqt7Pr

Suomen Lyme Borrelioosi Korkokenkiä Naisten Löytää Nilkkalenkki Pionted Alusta Bangfox Nude Kengät Velvet Häät Valetaskua Varvas ry

Henkilökohtaista Seksikäs Naisista Meistä 3 Kengät B Teräväkärkiset Lcky 34 Korkokengät Juhlakengät m Naisten harmaa 4O7qZ5wX