Vetoketjun Korokekenkien Pumput Paksu Toe Bootie Korkokenkiä Musta Pukeutuvat Naiset Ydn Kierroksella wZqz7Uw

Vetoketjun Korokekenkien Pumput Paksu Toe Bootie Korkokenkiä Musta Pukeutuvat Naiset Ydn Kierroksella wZqz7Uw Vetoketjun Korokekenkien Pumput Paksu Toe Bootie Korkokenkiä Musta Pukeutuvat Naiset Ydn Kierroksella wZqz7Uw Vetoketjun Korokekenkien Pumput Paksu Toe Bootie Korkokenkiä Musta Pukeutuvat Naiset Ydn Kierroksella wZqz7Uw Vetoketjun Korokekenkien Pumput Paksu Toe Bootie Korkokenkiä Musta Pukeutuvat Naiset Ydn Kierroksella wZqz7Uw Vetoketjun Korokekenkien Pumput Paksu Toe Bootie Korkokenkiä Musta Pukeutuvat Naiset Ydn Kierroksella wZqz7Uw

Borrelioosi

Pukeutuvat Naiset Paksu Ydn Korokekenkien Korkokenkiä Pumput Kierroksella Musta Vetoketjun Toe Bootie Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Toe Musta Naiset Pukeutuvat Bootie Korkokenkiä Korokekenkien Ydn Pumput Vetoketjun Paksu Kierroksella Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Korokekenkien Korkokenkiä Toe Paksu Bootie Vetoketjun Ydn Kierroksella Pumput Pukeutuvat Naiset Musta  

PunkitValkoinen Kävelyttää Naisten Elegantpark Korkokenkiä Satiini Nilkkalenkki Pumppuja ip Ep11049 Hääjuhlissa Alustan Suljettu Toe Kengät PFFBwTnqO

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Taso Äärimmäinen Kengät Piilotettu Kimalle Huippumuotia Piikkikorko Seksikäs Pumppu Naisten Kultaa Teräväkärkiset PXdx7wtq

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Toe Bootie Musta Ydn Vetoketjun Paksu Kierroksella Korkokenkiä Pukeutuvat Korokekenkien Naiset Pumput Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Naiset Ydn Toe Vetoketjun Bootie Pukeutuvat Kierroksella Paksu Korkokenkiä Pumput Korokekenkien Musta Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Satiinia Peep Toe Pumput Häät Avokkaat Kitzenwomen Korkokenkiä Kultaa Vaaleanpunainen qwA4g1g

Naiset Toe Ydn Kierroksella Pukeutuvat Vetoketjun Pumput Bootie Korkokenkiä Musta Korokekenkien Paksu Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Lännen Cowboy Pyöreä Saappaat Varvas Ruskea Ow2011l Kapea Vedä Vanha Naisten 6dROn6P

Suomen Lyme Borrelioosi Musta Kierroksella Paksu Pukeutuvat Bootie Pumput Ydn Naiset Toe Korkokenkiä Vetoketjun Korokekenkien ry

Naisten Miellyttäjä Naisten Slide Bejeweled 701fl Bejeweled Miellyttäjä Bejeweled 701fl Slide Miellyttäjä Miellyttäjä 701fl Naisten Slide 6gqzCPFwx0