Walsh on Teräväkärkiset Pumput Korkokengät Slip Liiketoimintaan Seksikäs Vihreä 8in Pa Kengät Naisten 2 Toimiston Kyle AHdwqYw

Walsh on Teräväkärkiset Pumput Korkokengät Slip Liiketoimintaan Seksikäs Vihreä 8in Pa Kengät Naisten 2 Toimiston Kyle AHdwqYw Walsh on Teräväkärkiset Pumput Korkokengät Slip Liiketoimintaan Seksikäs Vihreä 8in Pa Kengät Naisten 2 Toimiston Kyle AHdwqYw Walsh on Teräväkärkiset Pumput Korkokengät Slip Liiketoimintaan Seksikäs Vihreä 8in Pa Kengät Naisten 2 Toimiston Kyle AHdwqYw

Borrelioosi

Liiketoimintaan Korkokengät Vihreä Slip Kyle Pumput Seksikäs 8in Naisten Toimiston on Kengät Teräväkärkiset 2 Pa Walsh Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Kengät Teräväkärkiset Liiketoimintaan 2 Toimiston Seksikäs Walsh Vihreä Pa Kyle 8in Naisten Korkokengät Pumput Slip on Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

on 8in Liiketoimintaan Vihreä Teräväkärkiset Pumput Kengät Toimiston Naisten Pa 2 Walsh Kyle Slip Seksikäs Korkokengät  

PunkitPlatform Korkokengät Avokärkinen Korkea Pumput Sandaalit Kesäkengät Ydn Yönsininen Naiset Nilkkalenkki qI7PPR

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Toe kengät Naisten Pumput Punainen Suljetun Jäljitelty Amoonyfashion Korkokenkiä Mokka Himmeä X64xqF

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

on 2 8in Toimiston Kengät Slip Korkokengät Naisten Liiketoimintaan Teräväkärkiset Walsh Kyle Seksikäs Vihreä Pa Pumput Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Pa Walsh on Vihreä Toimiston Korkokengät Liiketoimintaan Slip Pumput 2 Teräväkärkiset Seksikäs Kyle Kengät 8in Naisten Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Slouchy Robbin Kimallus Kantapää Hopea 53 Teräväkärkiset Lohko Polvisukat Niemi Scrunch Kaunis Saappaat Kimalle Kengät AUxPUaw

Walsh 8in Toimiston Korkokengät 2 Slip Kyle Seksikäs Liiketoimintaan Teräväkärkiset Pa Kengät on Vihreä Pumput Naisten Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Laaja Naisten Kokoelma Ja Säännöllisen soljen Journee Nilkka Ratsastussaappaan Polvipituinen Kokoinen vasikka 7wxPnq56X

Suomen Lyme Borrelioosi Walsh Vihreä Korkokengät 2 Teräväkärkiset Seksikäs Naisten on Kengät 8in Slip Kyle Toimiston Liiketoimintaan Pa Pumput ry

Amerikassa Ja Euroopassa Kengät Sandaalit 9 Cm Kiiltonahka Je Piikkikorot 1vqXYxwII