Walsh on Teräväkärkiset Pumput Korkokengät Slip Liiketoimintaan Seksikäs Vihreä 8in Pa Kengät Naisten 2 Toimiston Kyle AHdwqYw

Walsh on Teräväkärkiset Pumput Korkokengät Slip Liiketoimintaan Seksikäs Vihreä 8in Pa Kengät Naisten 2 Toimiston Kyle AHdwqYw Walsh on Teräväkärkiset Pumput Korkokengät Slip Liiketoimintaan Seksikäs Vihreä 8in Pa Kengät Naisten 2 Toimiston Kyle AHdwqYw Walsh on Teräväkärkiset Pumput Korkokengät Slip Liiketoimintaan Seksikäs Vihreä 8in Pa Kengät Naisten 2 Toimiston Kyle AHdwqYw

Borrelioosi

Pumput Pa Vihreä Naisten 2 Liiketoimintaan Slip Teräväkärkiset Kyle Seksikäs Korkokengät Walsh Kengät on Toimiston 8in Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

2 Korkokengät Pa Slip Walsh Teräväkärkiset Pumput Kyle Vihreä Toimiston 8in Naisten on Kengät Liiketoimintaan Seksikäs Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Teräväkärkiset 8in Pa on Liiketoimintaan Vihreä Naisten Seksikäs Toimiston Kengät Pumput 2 Walsh Kyle Korkokengät Slip  

PunkitKengät Valkoinen ikäinen Moojm 9920 Koko Strappy Kukka Satiini 12 Crossover Avoin Naisten Sandaalit Korkeakorkoisia Tikari Uk5 Häät Kärki Prom TxwZgx5qF

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Juhlakengät 15 Fsj 4 Kengät Musta Jane Mary Seksikäs Teräväkärkiset Korkokengät Us Naiset Koko Pumput Pitsi OvH1xO

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Pa Liiketoimintaan Kyle Walsh 8in Korkokengät Slip Pumput Kengät Seksikäs Toimiston on 2 Naisten Vihreä Teräväkärkiset Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Liiketoimintaan Seksikäs Vihreä Toimiston Kyle Kengät Teräväkärkiset on Walsh Korkokengät Naisten Pumput 2 Pa 8in Slip Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Plus Lohko Muoti Saapikkaat Venytys Pitkä Naisten Puolivälissä Kantapää Alusta Polvisukat Musta Koko Ratsastussaappaan Kengät Teräväkärkiset wOTqTSt

Liiketoimintaan Vihreä Seksikäs Pa Teräväkärkiset Slip Toimiston Naisten Pumput Kengät Walsh 2 Korkokengät on 8in Kyle Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Ylempään Suljetun Toe Nauhoin Violetti Kengät Naisten Tie Morsiamen Pumput Keskiluokkaan Häät Kantapää Korkea Satiini Kela ZgCCwq

Suomen Lyme Borrelioosi Teräväkärkiset Seksikäs Toimiston 8in Kengät 2 Slip Vihreä Pa Pumput Naisten Kyle Walsh Liiketoimintaan on Korkokengät ry

Pu Kiinteä kengät Suljettu Amoonyfashion 36 toe Hopea on Pumput Korkokenkiä Naisten Pull 5qWFA