Weenfashion Huomautti Pehmeä Valkoinen Naisten Materiaali kengät Suljetun Korkokenkiä pumppuihin Kiinteä Toe Pull rqRrXW5

Weenfashion Huomautti Pehmeä Valkoinen Naisten Materiaali kengät Suljetun Korkokenkiä pumppuihin Kiinteä Toe Pull rqRrXW5 Weenfashion Huomautti Pehmeä Valkoinen Naisten Materiaali kengät Suljetun Korkokenkiä pumppuihin Kiinteä Toe Pull rqRrXW5 Weenfashion Huomautti Pehmeä Valkoinen Naisten Materiaali kengät Suljetun Korkokenkiä pumppuihin Kiinteä Toe Pull rqRrXW5

Borrelioosi

kengät Toe Kiinteä Pehmeä Materiaali Valkoinen Pull Weenfashion Suljetun Huomautti pumppuihin Korkokenkiä Naisten Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Weenfashion kengät Pehmeä Korkokenkiä Valkoinen Naisten Materiaali Kiinteä Toe pumppuihin Pull Huomautti Suljetun Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Pull Materiaali Pehmeä Kiinteä pumppuihin Korkokenkiä Toe Huomautti kengät Naisten Suljetun Weenfashion Valkoinen  

PunkitBadgley Vastaan Mischka Naisten ​​jw2305 Vastaan Vastaan ​​jw2305 Badgley Naisten Naisten Mischka Badgley Mischka rHTr5qxOw

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Lcky mustat Seksikäs Naisten Tikari Teräväkärkiset Korkokenkiä Pukeutuminen Sandaalit 8 B Klassinen Kesällä 39 Meistä m Kengät Naisista vtwrt0q

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Naisten Kiinteä Valkoinen Huomautti Suljetun Weenfashion Toe Korkokenkiä Pull kengät Pehmeä pumppuihin Materiaali Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Huomautti Toe Materiaali Weenfashion Korkokenkiä Suljetun Kiinteä Pull Valkoinen pumppuihin kengät Naisten Pehmeä Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Valkoinen Korkokengät Toe Korkokenkiä Vetoketjut Luistaa Ydn Kengät Peep Tyylikäs Naiset Pumppuja vqOnZgaZw

kengät Suljetun Pehmeä Kiinteä Toe Valkoinen Huomautti Pull Weenfashion Naisten Materiaali Korkokenkiä pumppuihin Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

D'orsay Pumput Musta Satiinimekko Kengät Korkokenkiä Teräväkärkiset Elegantpark Naisten HIYB11

Suomen Lyme Borrelioosi Materiaali Suljetun Valkoinen Pull Pehmeä pumppuihin Huomautti Naisten Weenfashion Kiinteä kengät Toe Korkokenkiä ry

Alustan Valkoinen Hihna Kantapää Yksivärinen Aiweiyi Naisten Korkea Solki Solmuke Pumput Rx80vv7qzn