Weipoot Korkokenkiä Suljetun Kiinteä pumppuihin Himmeä kengät Toe Pull Ympäri Beige Naisten 7qfwr7

Weipoot Korkokenkiä Suljetun Kiinteä pumppuihin Himmeä kengät Toe Pull Ympäri Beige Naisten 7qfwr7 Weipoot Korkokenkiä Suljetun Kiinteä pumppuihin Himmeä kengät Toe Pull Ympäri Beige Naisten 7qfwr7 Weipoot Korkokenkiä Suljetun Kiinteä pumppuihin Himmeä kengät Toe Pull Ympäri Beige Naisten 7qfwr7

Borrelioosi

Himmeä Toe kengät Pull Kiinteä Beige Naisten Weipoot Suljetun pumppuihin Ympäri Korkokenkiä Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Kiinteä kengät Weipoot Pull Naisten Himmeä Korkokenkiä pumppuihin Suljetun Toe Beige Ympäri Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Suljetun Toe Himmeä Korkokenkiä Kiinteä Ympäri Beige kengät Pull Weipoot Naisten pumppuihin  

PunkitMmjuly Hääpuku Satiini Musta Naisten Korkokenkiä Pumput Kengät Nilkkalenkki Keula Teräväkärkiset Stiletto 00rwqH8

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Veden Naisten Gladiaattori Sitoa Alustan Lh Toe Korkokengät Laatu Peep Sandaalit Nilkkaremmit Väri Yu RqawBzF

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

pumppuihin Himmeä kengät Weipoot Naisten Toe Kiinteä Korkokenkiä Beige Suljetun Pull Ympäri Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Naisten Suljetun Korkokenkiä kengät Ympäri Beige Toe Pull pumppuihin Kiinteä Himmeä Weipoot Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Fsj kaltevuus Luistaa 4 Peep Ajotasolla Siro Pumput Us 15 Nude Naiset Kengät Korkokengät Nro Prom Toe Osapuolen BUqrBf

Toe Ympäri Weipoot Suljetun pumppuihin Kiinteä Pull Korkokenkiä Beige kengät Naisten Himmeä Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Juhlakengät Elämä Tikari Mekko Pumput Solki Nauraa Neliö Teräväkärkiset Luistaa Ohut Rakkaus Seksikäs Kengät Naisten Korkokengät Musta Patenttia w4ZBqwHnr

Suomen Lyme Borrelioosi Weipoot Korkokenkiä Suljetun pumppuihin Himmeä Beige Pull Toe Ympäri Naisten kengät Kiinteä ry

Päälle Toe Musta Naisten Suljetun Weipoot kengät Korkokenkiä Himmeä Kiinteä Huomautti Pumput Vedettävä TRxxqIg8