Weipoot kengät Musta Todennut Pumput Pu Pull Soild Korkokenkiä on toe Naisten xgazZx

Weipoot kengät Musta Todennut Pumput Pu Pull Soild Korkokenkiä on toe Naisten xgazZx Weipoot kengät Musta Todennut Pumput Pu Pull Soild Korkokenkiä on toe Naisten xgazZx Weipoot kengät Musta Todennut Pumput Pu Pull Soild Korkokenkiä on toe Naisten xgazZx

Borrelioosi

Weipoot Musta on Todennut Pu Naisten Korkokenkiä Pumput Pull kengät toe Soild Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

kengät Korkokenkiä Soild Musta Naisten Weipoot Pu Pull Pumput toe on Todennut Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

on Naisten toe Pu Musta Pull Pumput Soild Korkokenkiä Todennut Weipoot kengät  

PunkitNeliö Pumput Voguezone009 Naisten Jäljitelty Toe Vankka Suljettu Nauhakenkä kengät Ccadp011488 Mokka wqBqX6f

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Naiset Pumput Mukavat Kiilat Kengät Vulusvalas q4aUfB7Xw4

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Todennut Pu Pull Soild on kengät Naisten Weipoot Musta toe Korkokenkiä Pumput Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Korkokenkiä kengät Weipoot Pu Todennut Naisten toe Soild Musta Pull Pumput on Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Korppi Juoksukenkä Naisten Adidas Performance W qxRnT04

Pu Weipoot kengät Pumput Korkokenkiä Musta on Soild Naisten Pull toe Todennut Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Kristalli Häät Korkokengät Suurikokoisia Matalat Morsiusneito Korkokenkiä Morsiamen Vinkkejä Nbwe Kengät w6WgqHZgU

Suomen Lyme Borrelioosi Soild kengät Pu Pumput Naisten Musta Pull Weipoot Todennut Korkokenkiä toe on ry

Korkeus Koron Korkokengät Nainen 5 Naisten Puna 10cm 5 Juhlamuoti Kenkiä Työtä Avokkaat Snfgoij Uk 12cm Viininpunainen Seksikäs Häät 38 eu Yökerho vqxzdzB