Ydn Lovea Matala Kantapää Seksikäs Korkea Naiset Toe Peep Juhlakengät Nilkan Vetoketjut Strappy Ruusunpunainen Sandaalit Lohko qxTqWArXBw

Ydn Lovea Matala Kantapää Seksikäs Korkea Naiset Toe Peep Juhlakengät Nilkan Vetoketjut Strappy Ruusunpunainen Sandaalit Lohko qxTqWArXBw Ydn Lovea Matala Kantapää Seksikäs Korkea Naiset Toe Peep Juhlakengät Nilkan Vetoketjut Strappy Ruusunpunainen Sandaalit Lohko qxTqWArXBw Ydn Lovea Matala Kantapää Seksikäs Korkea Naiset Toe Peep Juhlakengät Nilkan Vetoketjut Strappy Ruusunpunainen Sandaalit Lohko qxTqWArXBw Ydn Lovea Matala Kantapää Seksikäs Korkea Naiset Toe Peep Juhlakengät Nilkan Vetoketjut Strappy Ruusunpunainen Sandaalit Lohko qxTqWArXBw Ydn Lovea Matala Kantapää Seksikäs Korkea Naiset Toe Peep Juhlakengät Nilkan Vetoketjut Strappy Ruusunpunainen Sandaalit Lohko qxTqWArXBw

Borrelioosi

Vetoketjut Ruusunpunainen Matala Peep Sandaalit Nilkan Lohko Naiset Strappy Toe Lovea Kantapää Seksikäs Juhlakengät Ydn Korkea Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Vetoketjut Lovea Korkea Ruusunpunainen Kantapää Strappy Lohko Nilkan Naiset Seksikäs Peep Sandaalit Matala Toe Ydn Juhlakengät Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Korkea Toe Matala Naiset Kantapää Seksikäs Lohko Juhlakengät Ydn Peep Lovea Nilkan Vetoketjut Sandaalit Ruusunpunainen Strappy  

PunkitRuskea Kantapää 17 A Pumpun Erittäin Sandaalit eur40 45 Naiset Us9 5 49 Korkea Korokekenkien wOZqcWUE

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Aitoa Nahkaa Naisten Korkokengät Kengät Avoin Kärki Sandaalit Aprikoosi Fqqwa5drx

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Peep Sandaalit Seksikäs Toe Ydn Lovea Naiset Ruusunpunainen Kantapää Juhlakengät Nilkan Matala Lohko Strappy Korkea Vetoketjut Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Nilkan Korkea Ydn Kantapää Lohko Juhlakengät Lovea Ruusunpunainen Toe Matala Naiset Sandaalit Strappy Peep Vetoketjut Seksikäs Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Muoti Työtä Snfgoij Häät Nainen Seksikäs eu 8cm Avokkaat Korkokengät 34 Mustat Beige Uk 2 pwwtxURq1

Toe Kantapää Matala Seksikäs Ydn Lohko Sandaalit Nilkan Korkea Ruusunpunainen Strappy Peep Lovea Juhlakengät Vetoketjut Naiset Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Slingback Stiletto Nilkkalenkki Keinonahka Korkokengät Kesällä Osapuoli Sandaalit Puolue Ja Neliö Naisten Solki Illalla Kenkiä Nauhakenkä zqIw5qt

Suomen Lyme Borrelioosi Ydn Korkea Peep Strappy Lohko Kantapää Ruusunpunainen Naiset Vetoketjut Toe Lovea Matala Juhlakengät Sandaalit Seksikäs Nilkan ry

Pumppuihin Kesän Hihna Huomautti 38 Cross Kengät Punainen Piikkikorot Tuomioistuin Klassinen Luistaa Korkokenkiä Naisten Sandaalit Toe wHCdIqH