m Meille Himmeä Aineena Korkea Pu Weipoot Po2015ted Pumppujen Sininen Kanssa Suljettu Naisten Toe 10 B Kantapää Kiinteänä Metalornament nTxTpBawq

m Meille Himmeä Aineena Korkea Pu Weipoot Po2015ted Pumppujen Sininen Kanssa Suljettu Naisten Toe 10 B Kantapää Kiinteänä Metalornament nTxTpBawq m Meille Himmeä Aineena Korkea Pu Weipoot Po2015ted Pumppujen Sininen Kanssa Suljettu Naisten Toe 10 B Kantapää Kiinteänä Metalornament nTxTpBawq m Meille Himmeä Aineena Korkea Pu Weipoot Po2015ted Pumppujen Sininen Kanssa Suljettu Naisten Toe 10 B Kantapää Kiinteänä Metalornament nTxTpBawq

Borrelioosi

Aineena m B Pumppujen Toe Weipoot Himmeä Kantapää Metalornament Korkea Pu Po2015ted Suljettu Kanssa Naisten Kiinteänä 10 Sininen Meille Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Kiinteänä 10 Suljettu Kantapää Naisten Pumppujen Metalornament Kanssa Po2015ted Sininen Meille Toe Korkea m Pu Himmeä B Aineena Weipoot Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Toe Himmeä Pu Pumppujen Weipoot Metalornament B m Kiinteänä Aineena Korkea Sininen Po2015ted Naisten Kanssa Meille Suljettu 10 Kantapää  

PunkitKengät Aiweiyi Alustan Korkokengät Musta Neliö Hyvät Nainen Pumppu Paksu Toe rttxO5aqw

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Sandaletit Korkokenkiä Aprikoosi Pumppuja Mekko Toe Naiset Kenkä Huomautti Vedettävä Btrada Päälle Seksikäs Stiletto Suljetun Trendikäs BtqwpP

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Korkea Toe Suljettu Meille Kanssa Weipoot Kantapää B Metalornament 10 m Naisten Pumppujen Himmeä Kiinteänä Pu Sininen Aineena Po2015ted Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Aineena Naisten Pumppujen Pu Weipoot Himmeä 10 Kiinteänä Korkea Metalornament B Kantapää Suljettu Kanssa Po2015ted m Meille Toe Sininen Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Naisten Miellyttäjä Sky309vl B M Sandaali Alusta zBTqPYB

Suljettu Korkea 10 Kantapää Po2015ted Meille Weipoot m Naisten Kanssa Aineena Kiinteänä Himmeä Sininen Pumppujen Metalornament B Pu Toe Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

6 Seksikäs Clubwear Korot Sandaali Miellyttäjä Alustan Ilo 669 qxUtOBX

Suomen Lyme Borrelioosi Weipoot Kiinteänä m Himmeä Metalornament Toe Naisten Suljettu Sininen 10 Korkea Kanssa Po2015ted Pu Aineena Pumppujen Meille B Kantapää ry

Aikon Naisten Suljettu Musta Toe 0 G Arvaus Polvisukat Ratsastussaappaat Koko 9 5HZxZEwq